انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ (/showthread.php?tid=293278)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 30-01-2021

(30-01-2021، 20:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕєнυη"
متاسفم.
مبارکه
ایشالله به خوشی
ایشالله بنفش شدن همتون

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"
به به چه رنگ تو دل برو ای
ایشالله به خوشی
بنفش شدنت ایشالله

مرسی لطف داری^:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Faust - 30-01-2021

(30-01-2021، 20:57)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 20:49)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گل به تو ای گل نشونم :>
سلام سلام

@"ctrl+w"
چطورییی بچههه

سلاااام
دیروز تولدم بود ):
بزرگتر شدم .-.
عههه تولدت مبارک♡
خوب موقعی اومدم پس
ببین چه رفیقی ام
به افتخارت اومدم :>

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _sehun_ - 30-01-2021

(30-01-2021، 20:56)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 20:55)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرا ب دلیلی ک نمیدانم/:
نگای پروفایلم کن چقد شاعرانس/:
الهی به صابر پ.خ بده بپرس ://

حتما اه اه اه///|:
ولی خودم هی نگا پروفم میکنم کییف میکنم/:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - THEDARKNESS - 30-01-2021

(30-01-2021، 20:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا منِ ب نویسندگیم بر میگردونید یا واقعا صابر ترور میشه/:

@SABER

وای! حیفه اقا

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - امیر‌حسین - 30-01-2021

(30-01-2021، 20:58)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 20:57)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااام
دیروز تولدم بود ):
بزرگتر شدم .-.
عههه تولدت مبارک♡
خوب موقعی اومدم پس
ببین چه رفیقی ام

مرسی ^_^
اصا تو حرف نداری تو ی دونه ای تو دونه ای v:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _sehun_ - 30-01-2021

@"ctrl+w"
نگا پروف شاعرانم بکن
چگونه دلت آمد من را مدیر نکنی؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - DarkLight - 30-01-2021

@"♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿"

بالاخره بعد از چند ماه کاراموزی دبیوت کردیم

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - THEDARKNESS - 30-01-2021

(30-01-2021، 20:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا منِ ب نویسندگیم بر میگردونید یا واقعا صابر ترور میشه/:

@

وای! حیفه اقا

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Faust - 30-01-2021

(30-01-2021، 20:59)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 20:58)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههه تولدت مبارک♡
خوب موقعی اومدم پس
ببین چه رفیقی ام

مرسی ^_^
اصا تو حرف نداری تو ی دونه ای تو دونه ای v:

ببین نگاه کن انقدر مارو نفرین کردی نفرینت گرفت دیگه شمالم نمیتونیم بیایم Sad

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - The - Rz - 30-01-2021

(30-01-2021، 20:57)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 20:55)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خیلی خسیسی تو سپاس دادن :/
یکم دست و دلباز باش:|

آره سخت سپاس میدم :|

(30-01-2021، 20:56)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به این گروه فمنیست میگویند دوست عزیز

نه این نهضته اسمشو اینجوری گذاشتیم تاریخی بشه

Telegh_01