انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

@فرنودِ بن گیومرث
حتما باید جغد بفرستم دمِ پنجره ت مردک؟!

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:16)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تاریکی هم بدتره
من چند روزه میام فلشخور چشمام شدید میسوزه

ضعیف نیست چشمت؟

دور رو نمی‌بینم

خب استراحت بده به خودت،
ببین فیلما رو من توی MX Player روی حالت Night Mode میذارم کلا نورهای تیز رو می‌گیره یعنی اصلا به چشم فشار وارد نمیشه

خب فلش اکثر محیطش سفیده همشم داری تکست میخونی منطقا بیشتر چشمت اذیت میشه

منم ..
جدیداً تو رانندگی شب خیلی اذیت میشم.

آره ببین نمیدونم توام اینطوری هستی یا نه ، اوضاع که بهم میریزه مدام اضطراب میگیرم 
همش باید چک کنم
یه بی‌قراری شدید که حتی نمیتونم به کارام برسم ..
برزخ میشه اصلاً ..

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:04)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:03)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشته خب بخدا اینجوری(: بدتر اینکه داد بزنی

اصلا از منطق اون یارو که میگه چرا اومدی خوردی به زن من تعجبم|:

اسکل بودهTelegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث

بهش پیامک کوتاه بده بیاد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Wanton - 17-01-2026

123

_

چرا کل بند با هم اومد فقط درامر رو می‌خواستم (((((:

(17-01-2026، 22:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث

بهش پیامک کوتاه بده بیاد

خودت بده لطفا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:18)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

123

ایمان جان چته ؟ ((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ترکیبایی میریزی
پیاز سرخ میکنیموعدسو  ابو میریزم یه ساعت اخر سیب زمینیو ریز میکنیم( از نگینی درشت تر) میریزیم توش
عصاره گوشتو کره جالب بود تا حالا ندیدا بودم

سیب زمینی رو اینبار درسته بنداز داخلش بپزه
بعد با گوشتکوب بکوب بریز داخلش
این چیزایی که من گفتمم بزن .. 
عصاره گوشت الیت منظورمه.
عالی میشه .
حتما امتحان میکنم♡

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش پیامک کوتاه بده بیاد

خودت بده لطفا

باشه
ولی اگه ترسید نیومد تقصیر توعه

(17-01-2026، 22:18)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

123

_

چرا کل بند با هم اومد فقط درامر رو می‌خواستم (((((:

چرا فقط وکالیست و درامرش خشنن؟(((=