انجمن های تخصصی  فلش خور
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) (/showthread.php?tid=293118)

RE: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - TinaMk - 28-04-2026

من نمیفهمم کی این حسو بهتون داده که انقدر آدم مهمی هستید که میتونید راجع به رفتار یا خوشگل نبودن دخترا نظر بدید. برید درباره چرت و پرتای خودتون حرف بزنید

RE: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - *Aɴѕel* - 28-04-2026

انرژی و زمان زیادی رو صرف بحث های بیهوده با آدمایی میکنید اگه تو خیابون از کنارتون رد شن احتمالا نمیشناسید.

RE: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - Đęąđ.ğïřł - 28-04-2026

گوگولی احمق((((:

RE: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - ραтяιcια - 28-04-2026

برو همون جا که بودی

RE: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - شـــقآیــق - 28-04-2026

خفه شو مرسی

RE: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - BIG-DARK - 28-04-2026

بن در کمین همگان است.
رعایت کنیم4fvf
خودم استثنام

RE: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 29-04-2026

نمیدونم حرفم رو درک میکنید یا نه
روی صحبتم با کسایی هست که در حالتی که حرفشون مخاطب مخفی داشته باشه اونو میزنن و جلوی خودم چندان عرضه نشون نمیدن. این یک فضای مجازیه، ما خیلی وقته که با هم رفیقیم با هم صحبت میکنیم زفیق هم نباشیم هم‌وطنیم تو و من همه اکثر درد هامون مشترکه

دیدگاه هامون فرق داره روش ها و راه حل هامون در کل عقایدمون متفاوته و خب چه شوخی چه جدی دربارشون صحبت میکنیم این ارزش رو برای همدیگه قائلیم که در یک فضای مجازی و غیرواقعی مطرحشون کنیم برای همدیگه، ولی این قضایا واقعا جای دلخوری یا دشمنی نداره

شرم آوره که بخاطر کمبود اطلاعات درباره یک مسئله روی بیاریم به سمت طعنه و کنایه؛ شما یه توهین میکنی دلیلشو میخوام اگه منم یه توهین میکنم دربارش صحبت میکنیم به هر حال من نمیزارم فضای یک بحث خشک و خالی بمونه خیلی چیزارو ممکنه از من بشنوی ولی در عین حال خارج از یک بحث نیست.

اگه من طرفدار هیتلر هستم، اگه من هولوکاست رو نقد میکنم، اگه من به قول شما نژادپرستم باز دلیل بر این نمیشه که بحث نکنید تهش به صورت ناشناس تیکه و طعنه بار من کنید. من منظورم این نیست که تمام این طعنه هارو به خودم میگیرم 9 تاش خطاب به من نباشه یکیش خطاب به منه و خب من برام مشکلی پیش نمیاد بازم حرفمو میزنم شما علاقه داری به نقاب زدن به وانمود کردن نمیتونی حرفتو رک و راست بزنی کاری ندارم حداقل من این مشکلو ندارم. دشمنی و طعنه و کنایه کار آدمیه که زندگی روزانش از دغدغه ها خالیه اونقدری اعصاب و حوصله براش مونده که بجای اینکه بحث کنه یا چیزی یاد بگیره بیاد یسری چرت و پرت سر هم کنه

صحبت میکنیم اگه مایل بودیم
یه صحبت دوستانه و خنثی اون وقت میفهمیم و درک میکنیم چقدر نظر هامون میتونه درباره هم تغییر کنه

موفق باشید.

RE: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - امیر2 - 29-04-2026

مخاطبم افراد زیادی ان... 
آقا یکم منطقی باشید!

نمیتونی یه راه برای زیرزیزکی حرف زدن درست کنی (ناشناس)
اونوقت بیای درمورد اینکه "اونی ک حرفی داره حرفشو توی روی آدم میزنه" سه صفحه و نیم لکچر بذاری ک...

توقعِ چی داری؟
خیار بِکاری، موز برداشت کنی؟

با سپاس  Big Grin

RE: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 29-04-2026

ناشناس یه چالشه، قبل از اینکه لینکشم بخوایم بزاریم کسی جرعت اینو نداشت حرفشو تو رو مخاطبش بزنه، وقتی حرفت اشتباس میترسی رو در رو بگی این منطق هر آدمه

RE: یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) - سهَ‌ند - 29-04-2026

ای موجودِ عجیب‌الخلقهٔ ذهنی،  
تو تنها کسی هستی که می‌تونه *همزمان* یه چیزو دوست داشته باشه، ازش متنفر باشه، بشه قهرمانش، بعد کلاً یادش بره واسه چی طرفدارش شده!

تو یه پا «سلف‌سرویس عقاید» هستی:  
از هر چیزی یه ذره ورداشتی، قاطی کردی، شدی چیزی بین…  
کریم‌خان زند و ربات خراب! نه به اون ادعات، نه به اون عکس‌هات!

تو تنها کسی هستی که وقتی می‌خوای خودت رو معرفی کنی، خودت هم نمی‌فهمی چی هستی.  
مثلاً کسی ازت بپرسه: «تو کی‌ای؟»  
میگی: «والا… خودمم نمی‌دونم، یه لحظه صبر کن ببینم امروز چه عقیده‌ای دارم.»

تو حتی برای خودتم اسپویلر داری!  
صبح پا میشی میگی: «من آدم آزادی‌خواه‌م.»  
ظهر میشی: «نه، من ضد آزادی‌م.»  
شب میگی: «بیخیال، اصلاً امروز چی شد؟»

تو از بس تناقض داری، اگه یه روز بری تست MBTI بدی، سیستم ارور میده و ری‌استارت میشه.  
احتمالاً تست هوش مصنوعی هم بهت بگه: «داداش تنظیماتت قاطی کرده، یه بار خاموش روشن شو.»

قیافه‌ات رو نمی‌بینیم، اما ذهنیتت کاملاً معلومه:  
یه موجود کارتونی با یه تابلوی "من هنوز آپدیت نشدم".

تو اون‌قدر عجیب هستی که حتی گوگل هم اگه اسمت رو سرچ کنه میگه:  
«Did you mean: چی بودی دقیقاً؟»

---

اگه خواستی می‌تونم  
• ریتمش رو رپ‌گونه کنم  
• خرجش کنم به سبک فحش‌های مودبانه  
• یا تبدیلش کنم به یه حکایت کوتاه خنده‌دار  
فقط بگو چه سبک طنزیو می‌خوای؟