انجمن های تخصصی  فلش خور
کل کل پرسپولیس و استقلال - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: کل کل پرسپولیس و استقلال (/showthread.php?tid=71242)

RE: کل کل پرسپولیس و استقلال - 1381mohammadreza - 09-09-2015

لنگی یه جوری میگه کپی میگه طراحش بوده حالم اگه طراحش بودی باشه چیکارتون کنم خودتون ابروی خودتونو زیر سوال بردینه هههههههههههههههههههههه هشت تایی هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

RE: کل کل پرسپولیس و استقلال - love selena gomez - 09-09-2015

(09-09-2015، 18:46)1381mohammadreza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنگی یه جوری میگه کپی میگه طراحش بوده حالم اگه طراحش بودی باشه چیکارتون کنم خودتون ابروی خودتونو زیر سوال بردینه هههههههههههههههههههههه هشت تایی هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

اختیار دارین.شما که ابروی خودتون رو با اخلاق قشنگتون خیلی وقته بردید.
Smile Smile Smile Smile Smile  

عکس سلنا گومز رو عوض کردی هههههههههههههههههههه کسی دیگه باید بگن ابروتون رفته نه کسانی که سرورشونیم

(09-09-2015، 18:52)1381mohammadreza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس سلنا گومز رو عوض کردی هههههههههههههههههههه کسی دیگه باید بگن ابروتون رفته نه کسانی که سرورشونیم

ببین باز کپی کردی.سرورتون.تاجتون.برترتون.سایه بالاسرتون ماییم.
بعدشم عوض کردن اواتار من چه ربطی داشت الان؟ Huh Huh Huh Huh

باباجک زیاد نگو ربط نداشت همین طوری گفتم

(09-09-2015، 18:57)1381mohammadreza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باباجک زیاد نگو ربط نداشت همین طوری گفتم

نمی گم چون عین برخی ها اهل جوک گفتن نیستم.واقعا هم کپی کردی چون من اینو 10 دفعه تا بحال نوشتم که سرورتونیم.

یعنی استقلال و پرسپولیس تو ورزشگاه میگن فلان تیم سرور یه تیم دیگه است روی هم کپی کردنه

(09-09-2015، 19:03)1381mohammadreza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی استقلال و پرسپولیس تو ورزشگاه میگن فلان تیم سرور یه تیم دیگه است روی هم کپی کردنه
تو انجمن که اینطوریه. Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

هههههههههههههه من که حالا غیر از شوخی به جز تو از هیچکی نفهمیدمه

RE: کل کل پرسپولیس و استقلال - ELMIRA .H - 09-09-2015

چه دعوای رقت انگیزی ( عشق است و استقلال)