انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» (/showthread.php?tid=297464)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - Ɗєя_Mσηɗ - 20-06-2021

(20-06-2021، 20:43)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:42)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستانه چیشد ؟ '-'
ارادت

اصلاً از یاد برده بودم داستان رو.
یه کیفی کردیم سرش دیگه. گذاشتیم کنار.

من خیلی خوشم اومده بود ازش ، تونستی ادامه بده بخونیم فیض ببریم
از این کیفای موقت نداشتیما v:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 20-06-2021

(20-06-2021، 20:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:42)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه واسه من مشهوده

چجوری درکم میکنی
تجربه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - Prometheus - 20-06-2021

(20-06-2021، 20:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوش ندادم هنو
بلیط...نت ندارم .___.

دیس به حصینهTelegh_01

مگه چن مگه کلا :/

اره میدونم...به ام جی و یاس وحصین دیس داده . سیاسیم هست ._.

پنج مگ بود... ._. سرعت پایینه...حوصله ندارم -___-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - فرنودِ بن گیومرث - 20-06-2021

(20-06-2021، 20:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوش ندادم هنو
بلیط...نت ندارم .___.

دیس به حصینهTelegh_01

مگه چن مگه کلا :/

یادش به خیر میوز آلبوم داده بود می‌تونستی با کیفیت به خصوص دانلود کنی ۵۶ مگ بود هر ترک.

(20-06-2021، 20:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه عه -_-

هیچی ._. سرت به جایی نخورده¿ =\

نه خدانکنه ، زبونتو گاز بگیر v:

اگه زبونم رو گاز بگیرم دردم میاد ._.

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - فرنودِ بن گیومرث - 20-06-2021

(20-06-2021، 20:45)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:43)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلاً از یاد برده بودم داستان رو.
یه کیفی کردیم سرش دیگه. گذاشتیم کنار.

شوما لطف داری دخترم.
دیگه درگیر درس شدم. ولی یک چیزی دارم برای خودم می‌نویسم، شاید این جا هم گذاشتمش.

(20-06-2021، 20:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خدانکنه ، زبونتو گاز بگیر v:

زبون وقتی درد میگیره که ناخوداگاه گازش بگیری
الان هی عمدا گاز بگیر ، اصلا درد نمیگیره v:

(20-06-2021، 20:47)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:45)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوما لطف داری دخترم.
دیگه درگیر درس شدم. ولی یک چیزی دارم برای خودم می‌نویسم، شاید این جا هم گذاشتمش.

وینستون پاکتی چند میگیری؟ ._.

(20-06-2021، 20:47)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوما لطف داری دخترم.

خوب کاری کردی D:
اومم باید جالب باشه ! O_o

(20-06-2021، 20:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبون وقتی درد میگیره که ناخوداگاه گازش بگیری
الان هی عمدا گاز بگیر ، اصلا درد نمیگیره v:

=\

دردم اومممممد =\

ارادی گاز بگیری بیشتر درد میاد ._.

(20-06-2021، 20:46)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری درکم میکنی
تجربه

پیرزن پر تجربه