انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] (/showthread.php?tid=298010)

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - Medusa - 07-08-2021

(07-08-2021، 15:10)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصف دخترای اینجا پسرن چون که دخترا خوبن،نازن،خوشگلن ولی ما پسرا هیچی نیستیم.من سیستم خودم رو دارم و میتونم عملیش کنم.من نمیزارم اینجور چیزا مود بشه و اگر هم بشه دست و بال منه که بازه و من برای همشون آدم بد،چندش و خطرناکی هستم.همتون از هم متنفر بودین ولی تیکه عاشقانه و همجنسی بار هم میکنید.پس معلومه من بین همه بدجنس ترین و بی محل ترین کاربر باشم...

اینا چیه می‌گی پرهام؟ ):

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - ᴀʀмɪss - 07-08-2021

پسرا دخترن، ن دخترا پسر._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - p♥r♥i♥n♥c♥e♥s - 07-08-2021

Undecided Undecided Undecided

موضوع چیه ؟ Confused Undecided

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - shghyegh - 07-08-2021

(07-08-2021، 15:10)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 15:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون گفتی قبلنم اینجا بودی 14k

کلا از نوع تایپ کردنمم میشه فهمید من چقدر بچه خوب و سالمیم

اره صد دردصد

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - سهَ‌ند - 07-08-2021

(07-08-2021، 15:10)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصف دخترای اینجا پسرن چون که دخترا خوبن،نازن،خوشگلن ولی ما پسرا هیچی نیستیم.من سیستم خودم رو دارم و میتونم عملیش کنم.من نمیزارم اینجور چیزا مود بشه و اگر هم بشه دست و بال منه که بازه و من برای همشون آدم بد،چندش و خطرناکی هستم.همتون از هم متنفر بودین ولی تیکه عاشقانه و همجنسی بار هم میکنید.پس معلومه من بین همه بدجنس ترین و بی محل ترین کاربر باشم...

Telegh_01Telegh_01

(07-08-2021، 15:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم دقیقا
این حسو درک میکنم.
ولی بیا زود قضاوت نکنیم.اگه سکوت کنیم و خوب باشیم چیزی نمیشه.
منم دختر بودم.
ولی خب دلم برای اون کاربر شهید واوایل سهند سوخت.کسی باهاشون خوب نبود،یادمه تو دوره محرومیت و تنها بودنم چقدر هوامو داشت
سهند پسر خیلی خوبیه اون فقط دوست داره مارو بخندونه.من مطمئنم هیچ ادم بدی وجود نداره.دنیای قشنگیه ادماش قشنگ تر.

crying crying

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - Emmɑ - 07-08-2021

(07-08-2021، 15:28)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا چیه می‌گی پرهام؟ ):
کی دوباره تو تصور کاربران شرکت میکنی شیطون؟157f

(07-08-2021، 15:28)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا چیه می‌گی پرهام؟ ):

تو هم پسری مگه نه؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 07-08-2021

kaffe2

(07-08-2021، 15:38)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

سلام پسرم. حالت خوبه؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - p♥r♥i♥n♥c♥e♥s - 07-08-2021

ادمای بد هم وجو دارنا Angel