انجمن های تخصصی  فلش خور
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | (/showthread.php?tid=257675)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - _Lσѕт_ - 25-05-2016

فظ :|

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Son of anarchy - 25-05-2016

(25-05-2016، 17:57)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرش برکنار شُد |:
رفت دُنبال زندگیش |:
فک کنم شوهر کرد |:

(25-05-2016، 17:55)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 17:52)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 17:50)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 17:46)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلشُ نابود کردن یِ عده |:
دیروز پریروز بردمت اونجا*.. دیدی دیگه |:
خِعلی مُخلصیم ._.
تا حالا تو زندگیم انقد بات موافق نبودم:-)

بدجور نوکرتیم/∶
بیا اونجا* میای؟ |:
سالاری |:

نه کلن ازونجا خوشم نمیاد プ

اصابم خورد شده بود اون ی بار ک اومدمヘ

اقایی:-)

ok ._. 
ولی بیا |:
خعلی مشتی شده الان |:

نه نیگا کلی استیکرو چرتو پرت میگن من حال اینجور چیزارو ندارمシ

امید هنو هس:O

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ( lιεβ ) - 25-05-2016

(25-05-2016، 17:58)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد ی مدت ک نویسنده شدم دیدم ی یاروعی اومده مدیر شده:-|

تاحالا سابقه ی پستم اون تو نداشت:-)

امیر حسین بخاطر اینکه نظامی مدیر نداشت تو بد وضعیتی بود مجبور شد مدیر اون بخش شه .

(25-05-2016، 18:00)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 17:58)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین بخاطر اینکه نظامی مدیر نداشت تو بد وضعیتی بود مجبور شد مدیر اون بخش شه .

اصن اونجا کسی میومد؟

ماهی یبار یکی میومد ی چرتو پرتی مینوشت ک اونم فرید پاکش
 میکرد
من اصن با امیر حسین مشکلی ندارمو اونو دوست خودم میدونم ولی مگه میشه ی همچین چیزی؟

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ..smart.. - 25-05-2016

(25-05-2016، 17:59)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 17:53)..smart.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ب صابر اصرار کردم منو نویسنده خبر کردن : |

بعد من خبر تجاوز میزاشتم اخطار میگرفتم : |

بعد شیوا :/

معلوم نبود چیکا میکرد 1 سالم نمیومد برکنار نمیشد : |

شیوا و ماکان یه اتفاق تاریخی بودن :|
نصف بچه ها از شیوا اخطار دارن .

اره دگ ..
منم جا صابر و ماکان بودم ناظمش میکردم .. :v

والا

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 25-05-2016

اُمید گاهی میاد میچره میره |:
به وُجودت احتیاج دارم لاو |:
بیا حمید |:

(25-05-2016، 18:06)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا حمید |:

مارو منع کن ب علی ایدن بگو:-)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ( lιεβ ) - 25-05-2016

(25-05-2016، 18:03)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 18:00)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن اونجا کسی میومد؟

میکرد
من اصن با امیر حسین مشکلی ندارمو اونو دوست خودم میدونم ولی مگه میشه ی همچین چیزی؟

اون تلاشش ُ کرد ! (: موضوعات تکراری ُ بست و اسپم ارو پاک کرد ؟
مگه فرید چقدر بود ؟ 1 ، 2 ماه بیشترنبود ! 

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 25-05-2016

(25-05-2016، 18:12)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 18:06)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا حمید |:

ناز نکن باو |:
میگم بیا عینِ بچه آدم گوش کن |:
-_________-
امروز یکم خشن شدم |=

(25-05-2016، 18:13)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 18:12)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا حمید |:

ناز نکن باو |:
میگم بیا عینِ بچه آدم گوش کن |:
-_________-
امروز یکم خشن شدم |=

نمیتونم ب مولا خوشم نمیاد ازشون:-|
بعضیاشون باحالنا ولی بضیاشون ن:-$

(25-05-2016، 18:12)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 18:03)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن اونجا کسی میومد؟

میکرد

اون تلاشش ُ کرد ! (: موضوعات تکراری ُ بست و اسپم ارو پاک کرد ؟
مگه فرید چقدر بود ؟ 1 ، 2 ماه بیشترنبود ! 

مگه من تلاشمو نکردمベ؟