انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ (/showthread.php?tid=293213)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - م‍حمّد - 28-01-2021

(28-01-2021، 22:42)pegah-b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:39)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنون، چه عجب؟ بعد مدتها؟
عه؟ تو اولین نفری هستی که میگی گذشته دلتنگم میکنه :-|
اولین اسمم محمدطوفان بود. فکر نکنم بشناسی

نمیدونم بگم از اینجا متنفرم یا عاشق اینجام، اصلا خصلت فلشخور همینه

خلاصه که خیلی خوشحالیم از برگشتنت (:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ᗩᐯᗩ⁷ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:14)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:13)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#جواب_های_کمر_شکن_صدرا ۰-۰

تو استخدامی Telegh_01

هورااااااااااا کار دار شدم ۰-۰ Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:06)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:59)pegah-b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ایمیل الکی، یعنی چشم بسته روی کیبورد زدم و بعد به عنوان ایمیل ثثبتش کردم.
اما اگه بشه پیشینه ایمیل های اکانتمو ببینی، میبینی که ایمیلی که دادم بهت با ایمیلهای قبلیم همخوانی داره و اگه دوباره ایمیل قدیمیه فعال شه میتونم رمزمو بازیابی کنم.

خب اینجوری نمیشه شمارو تایید هویت کرد که ، چون پیشینه رو نمیشه دید !

(28-01-2021، 23:01)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ctrl+w"
من یه ایده خیلی جالب و به درد بخور دارم که باعث رضایت بیشتر کاربران و در نهایت محبوبیت فلشخور میشه
میشه بگم؟؟ :>
خیلیام موافقت میکنن مطمئنم !!
بفرما
خب یه تایپکی یکی بزنه.تو هر انجمنی بجز گفتگو آزاد
بعد ملت برن اونجا اسپم بدن ستاره هاشون زیاد شه D;
خیلی عالی میشه Big Grin
خیلی خیلییییی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ᗩᐯᗩ⁷ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:12)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#جمله_های_کمر_شکن_استاد *-*
۰-۰

+۱

هوراااااااااااااا ترررررر *^* 3123

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:15)pegah-b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:13)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به عنوان حجت الاسلام صدرا تشریف میارم

یه تنه مرزای اسلامو جا به جا کردی Telegh_01

فک میکنی کی دمبلان رو حرام کرده؟

من بودم فتوا دادم منننننن Telegh_01

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - _sehun_ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:15)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:12)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمد):
به به خوشم اومد
صحنه ی قشنگیه

اره آره
طلعلع خورشید در کنار ابوهت ابوسهون چه کرده D:

ابهتش منو کور کرد

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:14)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی های خرکیشو باور نکن باو:/

میخوام براش سس ماست سفارش بدم خیلی بهم لطف دارع:/
مای برو دونت هَو انی شوخی._.

خیلی سنگ برو تو به سینه میزنی ها :|

پس من چی : (

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Mohlek - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:16)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:15)pegah-b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه تنه مرزای اسلامو جا به جا کردی Telegh_01

فک میکنی کی دمبلان رو حرام کرده؟

من بودم فتوا دادم منننننن Telegh_01

خدا لنتت کنه ؛ کیلویی چارصد تومن میخرنش لنتی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:06)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اینجوری نمیشه شمارو تایید هویت کرد که ، چون پیشینه رو نمیشه دید !

بفرما
خب یه تایپکی یکی بزنه.تو هر انجمنی بجز گفتگو آزاد
بعد ملت برن اونجا اسپم بدن ستاره هاشون زیاد شه D;
خیلی عالی میشه Big Grin
خیلی خیلییییی

مگه شهر هرته؟ :/

البته تا حدودی هرته :/

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - *Aɴѕel* - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:17)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مای برو دونت هَو انی شوخی._.

خیلی سنگ برو تو به سینه میزنی ها :|

پس من چی : (

خاب داداش منه._.

یو ایز مای زن داداش:v