انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° (/showthread.php?tid=297322)

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - _ƇRAƵƳ_ - 31-05-2021

(31-05-2021، 19:22)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:19)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بهتر هزارتا چیز میز دیگس که میخورن Telegh_01

بهتر از نوع نارنجیشه که میخور
خدا بزرگه
بسپارش بخدا انشالله درست میشهD::
سپردِ شد

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - *VENUS* - 31-05-2021

(31-05-2021، 19:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی سهند خیلی چیزا هست راجبش که میتونم بگم که اینجا جاش نیست و پررو میشه :V
ولی شناختن شخصیتش بین همه آدمایی که میشناسم تا الان برای من سخت ترین کار بوده
نشون نمیده چجوریه و خیلی زحمت کشیدم تا بفهمم چجوریه lol
هنوزم خیلی وقتا با فهمیدن کاراش مشکل دارما ولی خب اینم یکی از بیماریای منه که دوست دارم شخصیت آدمای اطرافمو موشکافی کنم

نه بابا.
من که عمق اقیانوسم دو قُلُپهTelegh_24

نشون نمیدیا
ولی همه چیو میفهمی و ساکتی :>
موذیانه و خلاقانه کار میکنی ((((:
که اینم نشونه ی هوشه

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - سهَ‌ند - 31-05-2021

(31-05-2021، 19:20)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی سهند خیلی چیزا هست راجبش که میتونم بگم که اینجا جاش نیست و پررو میشه :V
ولی شناختن شخصیتش بین همه آدمایی که میشناسم تا الان برای من سخت ترین کار بوده
نشون نمیده چجوریه و خیلی زحمت کشیدم تا بفهمم چجوریه lol
هنوزم خیلی وقتا با فهمیدن کاراش مشکل دارما ولی خب اینم یکی از بیماریای منه که دوست دارم شخصیت آدمای اطرافمو موشکافی کنم
منم خیلی تلاش کردم(:
درکش سخته بعضی وقتاTelegh_46
یدفه مودش تغییر میکنهTelegh_46
ولی چیزی که خیلی مطمعنم اینه ک خیلی باهوشه._.
عجیب الخلقه._.
بعضی وقتا هم اینقد حرص میده آدمو دلم میخواد برم گیلان خفش کنم

من کی حرصت دادم آخه. من و حرص؟

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - شـــقآیــق - 31-05-2021

(31-05-2021، 19:22)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهند؟
گاده !

گاددددددددد گادددد
از گادم اونورتر

(31-05-2021، 19:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:20)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خیلی تلاش کردم(:
درکش سخته بعضی وقتاTelegh_46
یدفه مودش تغییر میکنهTelegh_46
ولی چیزی که خیلی مطمعنم اینه ک خیلی باهوشه._.
عجیب الخلقه._.
بعضی وقتا هم اینقد حرص میده آدمو دلم میخواد برم گیلان خفش کنم

من کی حرصت دادم آخه. من و حرص؟

سهنددددددددددد((((((((((((:::::::::

(31-05-2021، 19:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم کم حرص نداده این پسره -___-
ولی خب اره خیلی باهوشه
+
چی شدهههههه
هعی ..دهن من باز نشه بهتره._.

+همین چیز دیگه._.

چی شدههههه O_O
بیا پ.خ ! بدو بدو بدو

(31-05-2021، 19:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا.
من که عمق اقیانوسم دو قُلُپهTelegh_24

نشون نمیدیا
که اینم نشونه ی هوشه

اینا چیه آخه میگی ):

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - شـــقآیــق - 31-05-2021

(31-05-2021، 19:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ..دهن من باز نشه بهتره._.

+همین چیز دیگه._.

چی شدههههه O_O
بیا پ.خ ! بدو بدو بدو
پ خ بستس باز نمیکنم._.
گوشیم داره خاموش میشه اینستا حرف میزنیم
فعلا

(31-05-2021، 19:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نشون نمیدیا
که اینم نشونه ی هوشه

اینا چیه آخه میگی ):

مشکل اعتماد بنفسم داری !
درست میگم؟
مثلا اینکه وقتی ازت تعریف میکنن تمومه تلاشتو میکنی که بگی دارن اشتباه میکنن و تو خوب نیستی ! -__-

(31-05-2021، 19:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شدههههه O_O
بیا پ.خ ! بدو بدو بدو
پ خ بستس باز نمیکنم._.
گوشیم داره خاموش میشه اینستا حرف میزنیم
فعلا

نگرانم کردی دختر >.<
منتظرتم

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Emmɑ - 31-05-2021

(31-05-2021، 19:25)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:22)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا بزرگه
بسپارش بخدا انشالله درست میشهD::
سپردِ شد
افرینD;

(31-05-2021، 19:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا چیه آخه میگی ):

مشکل اعتماد بنفسم داری !
درست میگم؟
مثلا اینکه وقتی ازت تعریف میکنن تمومه تلاشتو میکنی که بگی دارن اشتباه میکنن و تو خوب نیستی ! -__-

شاید ولی اون چیزی که هستی با چیزی که باید باشی و با چیزی که نشون میدی خیلی فرق دارن