انجمن های تخصصی  فلش خور
نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) (/showthread.php?tid=23851)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - HediVampire - 15-04-2014

مال من اصلا از اولیه رد نکرد تا نصف اون اولیه هم نرفت.Big Grinقربون هیکلم

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - M ATIN - 15-04-2014

من دقیقا نمی دونمUndecided

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - گیتی از تهران - 15-04-2014

من خوش هیکلم 175 قدBlushبا 63 وزنSleepy

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - BlAcK dAy - 15-04-2014

نمیفهمم چه جوریه!

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - صالح02 - 15-04-2014

شانس اوردم.

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - mattin - 15-04-2014

من که خیلی لاغرمDodgy

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - noosha joon - 15-04-2014

منم دوم شدمConfused

(15-04-2014، 13:50)گیتی از تهران نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوش هیکلم 175 قدBlushبا 63 وزنSleepy
واقعا احساس خوش هیکلی بهت دست داده با وزن63؟؟؟؟؟؟؟؟؟:N56:
من 172 هستم با وزن 56 گریه میکنم.....:ess:
بعد تو؟؟؟؟؟؟؟؟p343

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - گیتی از تهران - 15-04-2014

خوب نوشا جون بستگی به ترکیب استخوان بندی که درشت یا ریز یا متوسط باشه داره. همینطور بدنت عضله ای یا چربی دار باشه من استخوان بندیم متوسطه و عضلانی هم نیستم  بدنم بیشتر چربی داره واسه همین اصلا لاغر به نظر نمیام عکسم هست دیگه به نظرت خیلی لاغرم؟!!!!

RE: نسبت وزن به قدتان را مقایسه کنید ( مخصوص کسایی که می گن ما چاقیم یا لاغریم ) - BlAcK dAy - 15-04-2014

(15-04-2014، 14:31)گیتی از تهران نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب نوشا جون بستگی به ترکیب استخوان بندی که درشت یا ریز یا متوسط باشه داره. همینطور بدنت عضله ای یا چربی دار باشه من استخوان بندیم متوسطه و عضلانی هم نیستم  بدنم بیشتر چربی داره واسه همین اصلا لاغر به نظر نمیام عکسم هست دیگه به نظرت خیلی لاغرم؟!!!!
عکس آواتارت خودتی؟

(15-04-2014، 14:34)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 14:31)گیتی از تهران نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس آواتارت خودتی؟
آره