انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] (/showthread.php?tid=242194)

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - esiesi - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:19)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
مثلا چقدر ؟ :|
بذار فعلا اخطارت تموم بشه ببینم بچه خوبی میشی یا نه!

(25-08-2015، 9:19)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان تو خورده شیشه داری کلا! این امیر ها هم مثه تو هستن. مخصوصا اون امیر که مدیر تاریخه  Confused Big Grin

راجب ما امیرا بد نگو -_-!
ترورت میکنیما 7:

فعلا براتون دارم.
آبروی منو بردید.
من ضمانت کرده بودمتون احمقا!

:7
تو این چن وقت فوشامو کجا بدم ؟
برم تو حیاط ب مورچه ها فوش بدم :|
سعیمو میکنم پسر خوبی بشم =)  Angel

:4fv: خیلی سخته :|
ولی سعیمو میکنم >_<

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - FARID.SHOMPET - 25-08-2015

نقل قول: محرمانس؟ [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 12
اره. امنیتی هست قضیه  :159:

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ๒lคςк ๔єค๔ - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:22)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بِ من ربطی نداره.-.!
هر کاری کَرن اون دوتا دیگه کردن ._.
من بچه خوبیم -_-!
تو آب زیر کاهی

+

از طرف من به امیر بگو زکی. زکی واقعا. دوست ندارم باهاش حرف بزنم حتی در این مورد

ااا بچه بِ این خوبی ._.
در کدوم مورد.-.؟

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - мoвιɴα т - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:20)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

تو اشنایی

زیادی درس خوندی :| خوبه همین دیشب باهات حرف زدم بابا .-.

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ( lιεβ ) - 25-08-2015

فرید بهش رو ندی جدی جدی میگیره :||

نقل قول: :7
تو این چن وقت فوشامو کجا بدم ؟
برم تو حیاط ب مورچه ها فوش بدم :|
سعیمو میکنم پسر خوبی بشم =)  [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 12 

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 12 خیلی سخته :|
ولی سعیمو میکنم >_<
تو گپ به امیر ها فوش بده  Wink

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - آماستریدا - 25-08-2015

(25-08-2015، 9:23)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:21)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نیس////؟

با کی کار داری ؟ :ngh:

هیشکییییییییییییی

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - Silver Sun - 25-08-2015

سلام به همه

اربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mel ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ємpτý gιяι ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماستریدا. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]not
[/b]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]

از جمله اون اقا نارنجیه با این اسم تکه  تو خط بالایی(:[url=http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=5248]

(25-08-2015، 9:24)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:20)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

تو اشنایی

زیادی درس خوندی :| خوبه همین دیشب باهات حرف زدم بابا  .-.
می دونم ولی تو دیگه دختر من نیستی. یادت رفته؟

تازه از کی تاحالا نافت رو می اندازی بیرون بی حیا؟

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - آماستریدا - 25-08-2015

اصصصصصصل بدین Smile Sad Confused