انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ (/showthread.php?tid=265736)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - IM JUST TIRED - 18-06-2017

الان s.fروببین چقدر موضوع میزنه مطمعنم نویسنده انجمن های ورزشی میشه

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - teresa ☆ - 18-06-2017

(18-06-2017، 11:25)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 11:19)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 11:17)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا عرصه را برشماها باز گذاشتیم

تو ذوق ؟
عرصه بازه الان به نظرت ؟ ستاره های خوشگلت رو که مفت و مجانی میاد گیرت رو شمردی ؟؟
اونوقت من موضوع میزنم چون اسپمه ثبت نمیشه !

این اسمش حالگیری نیس ؟ Undecided

950 تا موضوع داشتم صدتاشو پوکوندن الان دقیقا سختیت چیه بعدشم من سال 2015 ثبت نم کردم حالا حالا ها باید صبر کنی

موضوعات رو دارم میگم ..
+ دنیا عم واسه ما پارتی بازی کرد ! : )
من سه چهارتا موضوع دارم .. دقت کنی یکیش ثبت شده !
این یعنی اوج !

(18-06-2017، 11:26)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان s.fروببین چقدر موضوع میزنه مطمعنم نویسنده انجمن های ورزشی میشه

اوشون شانس دارن ..
ما اسمشم نشنیدیم !

خب نباید اسپم زا باشه 

اگه ماله منم بود همینطور میشه باور کن من پارتی باهیشکی ندارم این داشمم که میبینی اونموقع که من رفتم نویسنده شد

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - A lover - 18-06-2017

(18-06-2017، 11:25)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 11:24)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 11:22)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 11:21)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبین

سلام چطوری تو ؟ : )

فدایت عالی تو خوبی؟

منم خوبم .. کم پیدایی ؟
نمیدونم حسش نبود بیام فلش

(18-06-2017، 11:28)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نباید اسپم زا باشه 

اگه ماله منم بود همینطور میشه باور کن من پارتی باهیشکی ندارم این دلاشمم که میبینی اونموقع که من رفتم نویسنده شد

میشه این بحثو ول کنید خیلی رو اعصابه : )

بله......

(18-06-2017، 11:24)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 11:19)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 11:17)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا عرصه را برشماها باز گذاشتیم

تو ذوق ؟
عرصه بازه الان به نظرت ؟ ستاره های خوشگلت رو که مفت و مجانی میاد گیرت رو شمردی ؟؟
اونوقت من موضوع میزنم چون اسپمه ثبت نمیشه !

این اسمش حالگیری نیس ؟ Undecided

نگا كن چقد فعاليت داشته..!!

تاپيك ك ميزني عكس بزار...متن هات خوب باشه..فونت و رنگت هم خوب باشه..
اسپم نيس ديگ..!!
تو هم يكم فعاليت كن..
باور كن اصن چيز شاخي نيس ستاره..!!
برعكس نشان دهنده علاف بودن فرد هم هست :|
والا..

ستاره رو مثال زدم ! موضوع رو میگم .. مرسی از راهنماییت ! آره امتحان کردم .. فقط اون موضوعم که عکس داشت ثبت شد !

(18-06-2017، 11:28)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نباید اسپم زا باشه 

اگه ماله منم بود همینطور میشه باور کن من پارتی باهیشکی ندارم این داشمم که میبینی اونموقع که من رفتم نویسنده شد

گفدم دنیا پارتی بازی کرد ! سوء تفاهم نشه دادا !

به نظرم زندگیتو پاش نذار ارزش نداره

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - A lover - 18-06-2017

هوا اون طرفا چطوره؟
طرف ما شبا یخبندونه روزا هم خیلی گرمه اصن معلوم نی فازش چیه

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - itina - 18-06-2017

ترسا کمربندت چیه؟

(18-06-2017، 11:32)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرم زندگیتو پاش نذار ارزش نداره

وقت ندارم بزارم !
اگه می زاشتم که چهارتا موضوع نداشتم !