انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ (/showthread.php?tid=291245)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 12-11-2020

(12-11-2020، 1:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 1:43)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترسم که دوباره اخطار بگیرم نتونم نویسنده بشم):

یه سوال بپرسم؟
بله بپرس

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - *VENUS* - 12-11-2020

(12-11-2020، 1:45)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 1:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال بپرسم؟
بله بپرس

چرا اینقدر نویسنده شدن واست مهمه؟

(12-11-2020، 1:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 1:45)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بپرس

چون که دوست دارم مدیر بشم.

(12-11-2020، 1:47)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 1:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بعدش چی میشه؟
ببین به من ربط نداره ها .. ولی در کل میخوام بگم خیلیم خودتو درگیر این چیزا نکن

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - امیر‌حسین - 12-11-2020

چقد دلگیر

(12-11-2020، 1:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 1:47)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بعدش چی میشه؟
میخوام وارد یک  وحدت بشم،یک اتحاد.
نمیخوام بقیه منو مث یک احمق بد سابقه ببینن.

(12-11-2020، 1:54)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 1:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بعدش چی میشه؟
میخوام وارد یک وحدت بشم،یک اتحاد.
نمیخوا بقیه منو مث یک احمق بد سابقه ببینن.
کسی تورو به این چشم نمیبینه (:
تو چه نویسنده بشی چه نه ، اینجایی که بهت خوش بگذره ! باشه؟

(12-11-2020، 1:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 1:54)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام وارد یک  وحدت بشم،یک اتحاد.
نمیخوا بقیه منو مث یک احمق بد سابقه ببینن.
کسی تورو به این چشم نمیبینه (:
تو چه نویسنده بشی چه نه ، اینجایی که بهت خوش بگذره ! باشه؟
(:
چشم.

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - سهَ‌ند - 12-11-2020

استادی که ۷ صبح میای .. چرا نمیمیری؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 12-11-2020

من یه فکتی دارم که میگه بعضی از اعضای فلشخور ممکنه فوت کرده باشن