انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:41)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:39)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10 درصد جامعه اند اونا
ولی 10 درصدی که غلام اربابن
بگی برو رو مین برای موشعلی چشم بسته میرن

برای امنیت خودت و بچه ها و انجمن با سانSور تر حرف بزن Heart
اره خب درسته ولی ما تا الان ۱ درصد هم بیرون نیمده..
داداش نترس
ترس برادر مرگه
بالاتر از سیاهی هم دیگه رنگی نیست
کسی با اینجا کاری نداره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:42)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:19)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان چشمم خورد به متولدین امروز
HBD ✌️
امیدوارم لبخند بزنی امروز

خیلی ممنونمم

ملیکا بودی فکر کنم، درسته؟
تولدت مبارک

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرگز نگو هرگز(قلب شکسته)

ببین امیدواری جزئی از زندگیه
ولی خب
نا امیدی هم به همون میزان جزئی از زندگیه (((:

فعلا ک امیدی نیست

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به پسر عموت بگو بدردش نمیخوره .
میگفت بیا تهران برنامه کنیم . 

حاجی من مطمئنم قبلا باهم اینترکشن داشتیم ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کدوم امیری
اثرات زندگی ناسالمه ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:36)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:35)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیکتاتور همیشه سقوط کرده 
مادر طبیعت تعادل برقرار میکنه . این سری مادر طبیعت مادرشونو ..
سقوط می‌کنه ولی نه برای ما برای بچه هامون
دیدی طرفدارا رو که
خون جلو چشم ملتو گرفته . دیگه یا جای ماست یا اونا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*
تولدت مبارک عزیزم:*
نشد کادوی تولدت اونی بشه که همه میخواییم
امیدوارم همیشه بدرخشی و غم نبینی♡

ممنونم شقایق عزیزم♥️
میشه دیر یا زود بالاخره میشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

چه خوب که تولدم مصادف نشده با این اتفاقا
خوش شانس بودم تاحالا؛ از این به بعدشو خدا بخیر کنه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون

تولدت مبارک جوون
امیدوارم کادوی تولدت همونی باشه که آرزوی همست ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:44)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:42)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنونمم

ملیکا بودی فکر کنم، درسته؟
تولدت مبارک

ممنونم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:36)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دختر پسر عمو دوستم ساناز
خیلی باهاش حاا کردم با مزس
به پسر عموت بگو بدردش نمیخوره .
میگفت بیا تهران برنامه کنیم . 

دوست دحتر پسر عموی دوست پسرمه
همونی ک‌i8 داشت
بچه خیلی مهمون نوازه((((: