![]() |
فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان (/showthread.php?tid=3809) |
RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - Azarbayjanliam - 26-02-2012 (26-02-2012، 16:08)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه یه دروغ تو تاریخ ثبت شده باشه چی؟ باز هم بدون تفکر ازش استناد میکنین؟ RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - اورمان - 26-02-2012 نقل قول: تنها تخت چمشید از ان دوره باقی نمادهبرای ادعای ما که هخامنشیان بزرگترین پیشرفته ترین و متمدنترین بودند اینها بسیار بسیار بسیار کمه RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - 1939 - 26-02-2012 (26-02-2012، 16:15)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این یکی دیگه چرته(قصد بی احترامی ندارم) روم پیشرفته تر از ایران بوده RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - SABER - 26-02-2012 نقل قول: اگه یه دروغ تو تاریخ ثبت شده باشه چی؟ باز هم بدون تفکر ازش استناد میکنین؟اگر شما یک بار دیگر سند های تاریخی جهان را زیر سوال ببری و از خودت تاریخ تحریفی بیرون بدهی به علت بحث غیر علمی و اسپم از بخش تاریخ اخراج می شید. RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - 1939 - 26-02-2012 اورمان خان شما ایرانی که لحظه ای اتحاد نداشته را با امپراتوری سلطان سلیم ترکیه مقایسه میکنید شما اقتدار شاهان ترکیه را با ما مقایسه میکنید بیشتر این اثار توسط خودمان وتعصبات دینیمان از بین رفت یعنی این اثار در جنگ های داخلی از بین رفت RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - FARID.SHOMPET - 26-02-2012 توجه داشته باشید روم پشرفته تر از روم است زیرا قرن ها بعد از هخامنشیان و یونانیان ایجاد شد. RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - 1939 - 26-02-2012 باید یه بحثی جداگانه درمورد مقایسه فرهنگ ایرا و روم راه بیاندازیم ![]() RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - Azarbayjanliam - 26-02-2012 (26-02-2012، 16:26)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صابر جان از قدرتت سوء استفاده نکن! من پاسخ شما و نظر شخصی خودم رو دادم ولا غیر. RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - FARID.SHOMPET - 26-02-2012 نقل قول: اورمان خان شما ایرانی که لحظه ای اتحاد نداشته را با امپراتوری سلطان سلیم ترکیه مقایسه میکنیدتوجه داشته باش دوره های بسیاری هم داشته ایم که اتحاد بوده(ولی قبول دارم در دوره هایی که تاریخ هم ثپت کرده اتحاد کم بوده یا اصلا نبوده) شما که باید بهتر بدونی عثمانی ها تنها کسانی بودند که ترک ها رو به شکوه رسانند و قبل از اون ها ترک ها و منطقه لیدی و ترکیه و شام همیشه دسته حکومت های دیګر بوده (حکومت هایی همچون هخامنشیان ، ساسانیان ، یونانیان ، رومی ها ، ...) نقل قول: صابر جان از قدرتت سوء استفاده نکن!اګر یکی بیاد خونه شما بهتون بګه که این جا خونه شما نیست و شما سند جعل کردید(در حالی که سند به نام شما است و این رو همه وزارت خانه ها و بخش های دولت تایید کردن) شما چی کار میکنید؟؟؟؟ شما دارید تاریخ ایران رو به دروغ و دست بردن درونش نسبت می دهید که این درست نیست. RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - SABER - 26-02-2012 نقل قول: صابر جان از قدرتت سوء استفاده نکن!گفتم یک بار حرف غیر علمی مجاز است. این سوء استفاده از قدرت نیست بلکه استفاده درست از ان و ایجاد نظم و جلوگیری از اسپم های تحریف و من در اوردی و بی پایه و اساس است که سطح کیفی انجمن تاریخ را پایین می اورد. |