انجمن های تخصصی  فلش خور
هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) (/showthread.php?tid=92435)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) - ~H!P HØp §tâR~ - 03-03-2014

(02-03-2014، 12:21)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خیلی ممنون از همه
طریقه بمب :
مقداری صابون رنده شده&الکل&شیشه ایستک&
صابون را در شیشه میریزیم الکل را هم اضافه میکنیم
بعد فیتیله میزاری بعد روشن میکنی میکوبونی تو دیوار

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسیییییییی پس بریم بترکونیمBig Grin

(02-03-2014، 10:38)مهدی8888 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای باور کن میخوای نکن

2 میلون آخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(02-03-2014، 11:26)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیم ظرف شویی اونایی مثل اهنن خوب انو با یه سیم مفتولی میبندین بعد یکم هم نفت میریزین روش بعدش اتیش میزنی وقتی میچرخونیش خییییییییییییلی قشنگ میشه
این جوری میشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) 12

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره من هر سال این کارو میکنم البته میدم پسرا انجامش بدن آخه خیییییلی جلف بازی میشه دیهBig Grin

RE: هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) - DOLIツ2013/DEC/15 - 03-03-2014

خيلي خطر ناكه ولي خوب روش زده بي خطر.Huh

نميدونيدHuh

كبريتConfuseds32:

RE: هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) - ~H!P HØp §tâR~ - 03-03-2014

(02-03-2014، 19:52)alireza atashin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو کار اکلینو این چیزام البته سوپر تندر استفاده زیادی میکنم
اصلا شر تر من تو محله نیست

عععععع
خوبه پ ایول

امسال قراره ایران بره هواااااااااااااااااBig Grin

واااااااااااااای خدا پس چرا 4شنبه سوری نمیاد؟؟؟؟؟؟cryingcryingcrying

RE: هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) - ~H!P HØp §tâR~ - 15-03-2014

پ نظرا کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) - اریا1 - 16-03-2014

من که اخر شر پارسال یه ترقه انداختم خونه همسایمون دخترشون نزدیک سکته کنه البته بعدش کلی معذرت خواهی کردم اونم منو بخشید حالا امسال کلی ترقه میخرم میبرم تو خیابون میترکونم با دوستام چه کیفی میده:4chs:
Confused5B:
p332

RE: هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) - ~H!P HØp §tâR~ - 16-03-2014

(16-03-2014، 16:50)اریا1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که اخر شر پارسال یه ترقه انداختم خونه همسایمون دخترشون نزدیک سکته کنه البته بعدش کلی معذرت خواهی کردم اونم منو بخشید حالا امسال کلی ترقه میخرم میبرم تو خیابون میترکونم با دوستام چه کیفی میده:4chs:
Confused5B:
p332

هه خوش بگذره

RE: هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) - I LOVE YOU FARHAD - 16-03-2014

من یه بکس بمبک و کپسولی خریدم و یه بسته سیگارت و ابشار

RE: هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) - ghjkl25 - 16-03-2014

چهارشنبه سوری من میترکونم همسایه ها رو با اکلی سرنجBig GrinBig Grin

RE: هوراااااااا چهارشنبه سوری نزدیکه(فقط بچه باحالا بیان تو) - ZAHRA LOVE 1D - 16-03-2014

موضوعه بی کیفیتیه نمیدونم چرا انقد استقبال شد !؟