انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) (/showthread.php?tid=238232)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 26-07-2015

(26-07-2015، 15:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو الان مثلا خیلی وقته رمان میخونی ؟ :|

نه .-. من اصلا رمان نمیخونم!
ولی میدونم این چیزیم که شما نوشتین اشتباهه (:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - # αпGεʟ - 26-07-2015

(26-07-2015، 15:51)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 15:50)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 15:47)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 15:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 15:42)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بچه .-.!

میگم چه حالی میده آدم بره اخطارای دیگران ُ دید بزنه ! ._.

از همون موقع که مدیر شدم دارم اخطارای دیگران ُ میبینم ! :|

نصفشونم بخاطر اسپم بود ._. !

رمانت خیلی چرته .-.!

من چن سال پیش یک رمان نوشتم ولی الان پیداش نمیکنم ...!

از این خیلی بهتر بود ._.!
شما قواعد رمان نویسیو رعایت نکردین ...!

این دفعه اولمونه که رمان مینویسیم انتظارداری ایده آل از آب در بیاد؟:|

منم میدونم .-.!

میگم یکم بیشتر رمان بخونین درست بنویسین ._.!
منو غزل زیاد رمان میخونیم!(:
ولی خب هنوز تونوشتن رمان کمی ضعف داریم
خودمن الان3تا رمان دارم مینویسم یکی باسارا یکی این و یکی دیگه ولی هنوزم رمانام مثل رمانای ایده آلی که معروفن نیستش

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 26-07-2015

(26-07-2015، 15:55)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 15:51)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 15:50)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 15:47)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 15:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم چه حالی میده آدم بره اخطارای دیگران ُ دید بزنه ! ._.

از همون موقع که مدیر شدم دارم اخطارای دیگران ُ میبینم ! :|

نصفشونم بخاطر اسپم بود ._. !

رمانت خیلی چرته .-.!

من چن سال پیش یک رمان نوشتم ولی الان پیداش نمیکنم ...!

از این خیلی بهتر بود ._.!
شما قواعد رمان نویسیو رعایت نکردین ...!

این دفعه اولمونه که رمان مینویسیم انتظارداری ایده آل از آب در بیاد؟:|

منم میدونم .-.!

میگم یکم بیشتر رمان بخونین درست بنویسین ._.!
منو غزل زیاد رمان میخونیم!(:
ولی خب هنوز تونوشتن رمان کمی ضعف داریم
خودمن الان3تا رمان دارم مینویسم یکی باسارا یکی این و یکی دیگه ولی هنوزم رمانام مثل رمانای ایده آلی که معروفن نیستش
قطعا قرار نیست ایده آل بنوسین._.!

فقط یکم بهتر بنویسین موضوعتون بد نیستن (:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 26-07-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

18-

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Spell † - 26-07-2015

اتفاقا رمانشون خوب بود :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - روناز - 26-07-2015

سلام دوستان :ngh:

کی رمان نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - tyjtfhdhr - 26-07-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=238340&action=lastpost
ن لایک کنین ن سپا بدین فقط شرکت کنین:|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - bOoOoOy - 26-07-2015

یاالله کسی هس..؟!:||

ن نیس.. بای ._.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - omidkaqaz - 26-07-2015

من هستم همیشه

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Apathetic - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:45)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب بخدا من اول گفتم میرم داماد تو ندیدی ها اه شانس ندارم من کلا یه بار گفتم درست بود حالا این دونفر فرید و اهورا رو میگم پارک های تهران رو تجزیه تحلیل میکنن
عه واقعا ؟ پس چرا ندیدم !؟
افرین .. !

(26-07-2015، 0:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شومپتی! باور کن شومپتی! یک جوجه شومپت! 
برو بمیر تو
._.