RE: گفتگوی آزاد 164 - Mᴏʙɪɴᴀ - 10-07-2014
(10-07-2014، 3:13)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من عکس هم رو دارم @__@
اصن تو میفهمی؟
اصن تو عقل داری؟
اصن تو آدمی؟
RE: گفتگوی آزاد 164 - ▪неизвестный▪ - 10-07-2014
(10-07-2014، 3:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:09)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:03)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:00)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقد شما عقده این|:گ* براتون سنگینه|:پری|:ینی اینا فوشای مارو بشنون چی میشه؟؟فک کنم جنگ جهانی رخ بده|:
با کی بودی؟ :|
خیلیا|:از جمله شوما|:مشکلیه؟؟حرفی داری؟؟؟عقده ای|:فک میکنه بامزس|:
(10-07-2014، 3:05)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:02)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میزاره همه یه دور ببینن،بعد برمیداره|:
تو چرا عقده داری|:عکس دیگرانو میزاری|:الانم عکس سروش؟؟؟
عنتر|:عکس خودتو ننه باباتو بزار خو|:چی کار ب دیگرون داری؟؟
هر کی یه حدی داره اینقدر بی احترامی نکن دیگه دهن باز بشه خودتو رفیقات رو ____
پری|:مثه اینکه جونش میخاره...
هه
تو لاین کسی جرعت نمیکنه به من فُش بده!!
اون وقت تو تو فلشخور داری واسه من پرو بازی در میاری؟
نذارا !
چیرو نذارم!هرجا میخوای شاخ باش!واس من نباش!چون همون شاخ میره تو **نت!
از من گفتن...بکش بیرون از ما...برو پی بچه بازیت...
هه
هرکی میخوای باشی باش
من از مرگم نمیترسم، چ برسه ب توی ...
اون شاخی رو ک میگی وقتی همه ج** رفت ... بعد بهت میگم چی داشتی زرزر میکردی
RE: گفتگوی آزاد 164 - arash vvv - 10-07-2014
(10-07-2014، 3:14)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:10)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:09)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:05)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:02)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میزاره همه یه دور ببینن،بعد برمیداره|:
تو چرا عقده داری|:عکس دیگرانو میزاری|:الانم عکس سروش؟؟؟
عنتر|:عکس خودتو ننه باباتو بزار خو|:چی کار ب دیگرون داری؟؟
گـــالتـــو بســــته نگـــه دار کمبـــود دار!
شما ادم نیستید اصلا یه مشت پا پتی بی خانواده هستید که صبح تا شب پاچه مردمو میگیرید؟!
1.مثه ادم زر بزن!
2.ب تو ربطی نداره
3.دوروزه اومدی شاخ بازی در میاری¿
اول شما عوضی ها به من فحش دادید
راستی تو که میگی دو روز یه جور میگی انگار 10 ساله اینجایی
هنوز یه ستاره نشدی لامصب بعدمنو مسخره میکنی؟!
RE: گفتگوی آزاد 164 - ըoφsիīkα - 10-07-2014
(10-07-2014، 3:18)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:14)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:10)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:09)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما ادم نیستید اصلا یه مشت پا پتی بی خانواده هستید که صبح تا شب پاچه مردمو میگیرید؟!
1.مثه ادم زر بزن!
2.ب تو ربطی نداره
مـــــودب بـــاش
حــــوصله دعوا نداریمـــ
شـــر درســت نکـــن
RE: گفتگوی آزاد 164 - *نیوشا*14 - 10-07-2014
(10-07-2014، 3:18)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1.مثه ادم زر بزن!
2.ب تو ربطی نداره
این اکانت من نیس شاس*ول
ادم باشی فحش نمیخوری
اصن ارزش فحش هم نداری
عقده ای
RE: گفتگوی آزاد 164 - ~KiAηA~ - 10-07-2014
(10-07-2014، 3:17)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:09)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:03)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با کی بودی؟ :|
خیلیا|:از جمله شوما|:مشکلیه؟؟حرفی داری؟؟؟عقده ای|:فک میکنه بامزس|:
پری|:مثه اینکه جونش میخاره...
هه
تو لاین کسی جرعت نمیکنه به من فُش بده!!
اون وقت تو تو فلشخور داری واسه من پرو بازی در میاری؟
نذارا !
چیرو نذارم!هرجا میخوای شاخ باش!واس من نباش!چون همون شاخ میره تو **نت!
از من گفتن...بکش بیرون از ما...برو پی بچه بازیت...
هه
هرکی میخوای باشی باش
من از مرگم نمیترسم، چ برسه ب توی ...
اون شاخی رو ک میگی وقتی همه ج** رفت ... بعد بهت میگم چی داشتی زرزر میکردی
اخه بچه ک*نی!!
واس من ویزویز نکن!
جرئت داری همینجا بحرف!
بچه ننه!
برو پی کارت!ادم به حساب نمیارمت واس دعوا...
کون ت...ک ت...کتون گاییدس خیلی تا حالا دهنمو بسته نگه داشتم کتابی حرف زدم ولی دیگه تموم صدنفرم باشید ب..گا میرید
سگ اون پدرته نوشیکا
کیا لاشی یه بار دیگه کس ببافی پارت می کنم(راستی میگی با هلن فلشو تخته میکنی؟! یادته خودتو هلن گاییدم چندماه پیش؟
RE: گفتگوی آزاد 164 - spent † - 10-07-2014
درود............نخودی هستم
RE: گفتگوی آزاد 164 - Mᴏʙɪɴᴀ - 10-07-2014
گمشو بیرون
جوع ما دخترآرو خراب نکن
(10-07-2014، 3:20)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1.مثه ادم زر بزن!
2.ب تو ربطی نداره
عــــوضی ننتــه بــا هفت جد دیگــت
نخــــــور انقـــد!
کس خاهرتو نخورم؟
کی خورده حالا که میگی؟!
|