انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø (/showthread.php?tid=178907)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Dead Silence - 01-10-2014

بسوزه پدره عاشقی .. که سوزاند پدره عاشقان را (:

مخاطب --> دارد و تو این جمع است (._. ) !

خدافــــــــــــــظ همـگی ...

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - bOoOoOy - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:30)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(..)

پسر عمه زا :V

:|

هر وقت مدیر بشم دیگه جرئت نکنن بن کنن :|

هیمم >_<

ممد بیچاره هم مُدیر بود محرومش کردن .. :||||
من پارتیم کلفته.-.
(01-10-2014، 20:26)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضـا بـا عِشقِه مَردُم بَحث نَکِن زِشتِه..!

:V
اینا *ز ان:|

خُـدایی؟؟

دَمِشُـون گَرم بـآ *زا حـال میکُنَم :V

کُـدُومِشـُون؟؟

.-.

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - _PαяαиÐ_ - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:30)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:27)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:

خیلی آشغال :||

مرضی ^_^

خوبی ._. ؟

سـلام (..)

-_-
دوست عزیز من همش عذاب وجدان دارم که تو از اینکه من اسمم شبیه مال توئه میخوای منو خفه کنی :||

ولی من قبل از اینکه تو رو ببینم تصمیم داشتم اینو بزارم :|

در هر صورت معذرت :|

آخی آخی (._.)

چه دختر خوبی (..)

:||

بعضیا ببینن یاد بگیرَن -_-

جواَلـَقا ._. ..

:||

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Brooklyn Baby - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:30)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدافظ...
صبا رختارو بشـور افرین 
مرضتی ماچ((:

هانی مانی :V

ماچ روی لُپت :| :*

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - First Star - 01-10-2014

های هوی هی :|

سلام :|

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - ըoφsիīkα - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشمک راســـــــــتی ! نفیسه اکانتشو دلیت کرده بود ؟ :^

ادش کردم بلاخره ^^_________^^ :|

اونم ادید ! 25r30

بش میگم اسمت نفیس ؟ میگه نه کیمیام /-:

نــه |:

بــ سلــامــتی (((((:

D:

هههه !

نگفـــ !!

دعـــوا کنیـــد :V

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - saba 3 - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:30)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدافظ...
صبا رختارو بشـور افرین 
مرضتی ماچ((:
بای روز خوش

قربون دستتت دست خودتو میبوسه ماچ ماچ اصلا فاجعغه ای خخخخخ25r3025r3025r3025r30

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Avril Horan - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:30)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:28)Avril Horan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
هـِمممم ؟ (:
مگه قرار نبود برات آهنگ بفرستم ؟
پیغام خصوصی نمیتونم برات فرستم !!!!!!!!!!!
درضمن قرار بود بهم ادرس سایت گالری بدی Angry

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Mᴏsᴇs - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بــا عــشق مــن بحــث کــرد !
عشقت دربنده هنوز:V

نقل قول: خوب سردرگم میکنی V:
شبنمه دیگه :|

نقل قول: نخور :|
اون شکلکه رو یادته :|؟

هیس پس :|

خدایی خلاقیت من و مهرزاد رو کسی نداره:|

هیمم :|

بلی بلی جای تحسین داره :||| !

سلام پرنده ._. !

تینا فک کنم دُخدره با توئه :|

خفن ترشم بود دیدم تو با اون بی حیایی ک گفتی الان میای .. :|||

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Dead Silence - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:31)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان مجردی ؟

دومادم میشی ؟

شوهره مرضی :^

__

نوشیکا متاسفانه اخلاقه گندمه این :|

نه تنها واسه کیانا ... بلکه .. واسه همه ..

من خیلی زود رنجم .. خیلی .. بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی ..!
اگه بامنی

دخترم :/

این سر یه دو ثانیه نشده منو آسفالت میکنه :/
مرضی رو میگی ؟ -_-

هوییی .. دخترمه ! بی ادب 
نقل قول:
تینا فک کنم دُخدره با توئه :|
دخدره چیه :|

دوسته واقعیمه ! 

هم مدرسه ای (: