انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ (/showthread.php?tid=282505)

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Medusa - 25-04-2020

(25-04-2020، 23:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ولی در تاریخ فلشخور واقعاً بی سابقه بوده انقدر من چندتا کاربر سن پایین رو دوست داشته باشم و آبجی خطابشون کنم !
مهسا و آیسان و شقایق و نفس و غزل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 121
واقعاً دوست داشتنی هستید.

من زیاد باهاشون برخورد نداشتم ولی توی همین مدت کم هم معلومه چقدر بچه های خوب و صاف و ساده این. ((: ♥

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Faust - 25-04-2020

(25-04-2020، 23:42)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پسر بچم ):
دلم میخاد ):
انقدر ابراز علاقه نکنید ):

کلک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 121  من میدونم چه نقشه‌ی شومی تو سرته !
ولی همچنان هنر نداری.

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Jack Daniel'ѕ - 25-04-2020

یکی دوتا میخوام سیاه مث برف :|

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - sober - 25-04-2020

(25-04-2020، 23:42)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پسر بچم ):
دلم میخاد ):

ng2

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - امیر‌حسین - 25-04-2020

(25-04-2020، 23:43)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پسر بچم ):
دلم میخاد ):

کلک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 121  من میدونم چه نقشه‌ی شومی تو سرته !
ولی همچنان هنر نداری.

چون بازیگر نیستم هنر داشته باشم ((;

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Faust - 25-04-2020

شاعر میگه که :
زرد ، سیاه ؛ سفید میان ..
درکل
منم سیگارمو کشید میام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 23:45)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حرف تو که دیگه خیلی سنگین بود !
فردا تعطیل رسمی .

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - sober - 25-04-2020

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Anill*، Faust، MO-R-TY، red_Queen، sh.99، Ƒalleη، ѕмσкє، محمّد
چرا بقیه فقط نگاه می کنن؟ ._.

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Sirvan10_a - 25-04-2020

(25-04-2020، 23:43)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 23:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ولی در تاریخ فلشخور واقعاً بی سابقه بوده انقدر من چندتا کاربر سن پایین رو دوست داشته باشم و آبجی خطابشون کنم !
مهسا و آیسان و شقایق و نفس و غزل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زیاد باهاشون برخورد نداشتم ولی توی همین مدت کم هم معلومه چقدر بچه های خوب و صاف و ساده این. ((: ♥

پس ما پسرای انجمن ادامای خوبی نیستیم؟ 15

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - امیر‌حسین - 25-04-2020

(25-04-2020، 23:46)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاعر میگه که :
زرد ، سیاه ؛ سفید میان ..
درکل
منم سیگارمو کشید میام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 23:45)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حرف تو که دیگه خیلی سنگین بود !
فردا تعطیل رسمی .

((:
اما ناشی بازی قشنگ تره

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - red_Queen - 25-04-2020

من برم بخوابم ، امشب خیلی مهربونم :>

ای جانم
ممنون عزیزم
بخاطر خوبیه خودته گلم
Heart Heart Heart
قربون مهربونیت

(25-04-2020، 23:43)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما لطف داری عزیزم
خوبی از خودته

(25-04-2020، 23:49)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Anill*، Faust، MO-R-TY، red_Queen، sh.99، Ƒalleη، ѕмσкє، محمّد
چرا بقیه فقط نگاه می کنن؟ ._.

اخه بیشتر بزرگا حرف میزنن
ما هم نگاه میکنیم یاد بگیریم Smile