انجمن های تخصصی  فلش خور
“گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ (/showthread.php?tid=292006)

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Prometheus - 16-12-2020

(16-12-2020، 8:40)pɐɯɐɥɥoɯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2020، 8:39)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به سرکار خانم رضوی ^.^

به جاتون نیاوردم

باشما نبودم ^-^

(16-12-2020، 8:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2020، 8:39)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به سرکار خانم رضوی ^.^

:/بی نمک نشو

بانمک بشم یعنی D:

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - pɐɯɐɥɥoɯ - 16-12-2020

از بچه گی عاشق این بودم که یکی بهم سپاس بده تو رو خدا فقط یکی (⓿_⓿)(✿◡‿◡)^_^

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Emmɑ - 16-12-2020

(16-12-2020، 8:08)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2020، 0:20)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مچکرم!

از قبل گفته بودم وگرنه هیچکی جز سه نفر نمیدونس Cool
اخه مگ خر بودم نفهمم من خودم 12 تا مولتی یوزر داشتم بن شد

هیییی خر دشمنتههه بی ترادب
خب وکیل جان بگو بینم از کجا میدونستی اخه

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - BIG-DARK - 16-12-2020

(16-12-2020، 9:15)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2020، 8:08)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه مگ خر بودم نفهمم من خودم 12 تا مولتی یوزر داشتم بن شد

وقتی ان میشدین باهم ان میشدین
کلا این دوتا اسم بهم ربط داشت
یه دفعه درباره ارین با هردو اکانت صحبت کردم فهمیدم یکیه

(16-12-2020، 9:18)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2020، 9:15)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم/:
خب بیخی دیگ من ی غلطی خوردم Undecided

(16-12-2020، 9:19)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2020، 9:18)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم/:

ناراحت شدی؟:/

(16-12-2020، 9:20)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2020، 9:19)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم/:

ن ارش جان چرا ناراحت بشم(:
ببخشید شرمنده عذر میخام خیلی اذیت شدی D:

(16-12-2020، 9:21)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2020، 9:20)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/
دشمنت شرمنده(: چرا اذیت؟؟

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Prometheus - 16-12-2020

جالبه نه خیلی جالبه
مجنون عملیه و لیلی حامله .__.

(16-12-2020، 9:26)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2020، 9:21)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/
دشمنت شرمنده(: چرا اذیت؟؟

چون ک تایپ کردی راجب اکانتم نظر دادی خیلی زحمت شد D: