انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ (/showthread.php?tid=293213)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:17)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی سنگ برو تو به سینه میزنی ها :|

پس من چی : (

خاب داداش منه._.

یو ایز مای زن داداش:v

وات د ... :|
شوخی خرکی کردع >.<
@ÆMÆշЇÑζ
خواهرت باورش شده :/

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:14)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry2
آخه چرررا
الکی که نمیگی؟؟
من طاقت دیدن بدبختی هاتونو ندارم cry2
چطور شد دو هزارش موند؟؟ دزد خودش دلش سوخت داد؟؟

ن دروغم چیه؟
اون دو هزارو سهون گذاشته بود تو جورابش بره سیگار بخره
گفتم شاید بخاطر اون جریان سوالات میخوای منو دق مرگ کنی .-.
هققققق چه دنیای بی رحمی شده
شما معلوم نیست از فقیری زنده بمونید یا نه اونم با دو هزار تومنننن!!!
منم بخاطر اینکه ضامنتون بودم میرم آب خنک میخورم و همه اموالمو مصادره میکنن):
لعنت به اون دزد **** Angry

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:20)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*
ملیکه من چ کرده سخنرانیش با دله من!

میبینی اخه؟(:
هوم
با عشق نوشتم لانتی(:::

تیر شدم رف تو قلبم ضعیفه
نکن اینجوری اخه لاناتی===)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ραтяιcια - 28-01-2021

@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
اوه اوه راهنمایی دوران پوکیده زندگیم D:
دبیرستان بهتر بود یکم
به امید دانشگاه بهترSad اگه حضوری باشه البتهD:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - pegah-b - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:19)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:07)pegah-b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم شاید راهی باشه، البته حق با شماست.
بازم مرسی

صبر کنید حالل ببینیم چ میشه کرد

۰ـ۰ کاش بشه

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - *Aɴѕel* - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:22)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی اخه؟(:
هوم
با عشق نوشتم لانتی(:::

تیر شدم رف تو قلبم ضعیفه
نکن اینجوری اخه لاناتی===)
از این کارای جذاب دوص دارم;v

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - _sehun_ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:14)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دروغم چیه؟
اون دو هزارو سهون گذاشته بود تو جورابش بره سیگار بخره
گفتم شاید بخاطر اون جریان سوالات میخوای منو دق مرگ کنی .-.
هققققق چه دنیای بی رحمی شده
شما معلوم نیست از فقیری زنده بمونید یا نه اونم با دو هزار تومنننن!!!
منم بخاطر اینکه ضامنتون بودم میرم آب خنک میخورم و همه اموالمو مصادره میکنن):
لعنت به اون دزد **** Angry

ن من راستگو و پاکم
اونم سهون رف باهاش سیگار خرید دیگه پولی نیست...

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:22)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
اوه اوه راهنمایی دوران پوکیده زندگیم D:
دبیرستان بهتر بود یکم
به امید دانشگاه بهترSad اگه حضوری باشه البتهD:

موفق باشی لاو
من هنو نمیشناسمتا
اینجا همه منو میشناسن حس احمقا بهم دس میده Bg2

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کی اونو بخره بخوره علاوه بز اینکه مستقیم بدون سوال میندازنش جهنم , علیه امام زمان قیام کرده -_-

یهو بگو تحریم های آمریکا رو هم اون یارو باعث شده دیگه ://

نه اون کار ترامپه ، روزی ۳ وعده دمبلان میخوره عوضی -_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - *Aɴѕel* - 28-01-2021

(28-01-2021، 23:22)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 23:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب داداش منه._.

یو ایز مای زن داداش:v

وات د ... :|
شوخی خرکی کردع >.<
@ÆMÆշЇÑζ
خواهرت باورش شده :/

._.