انجمن های تخصصی  فلش خور
*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* (/showthread.php?tid=294812)

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Mohlek - 02-03-2021

(02-03-2021، 22:31)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع پ اون کی بود ؟
عارع دیگه نمیتونن محبوبیتتو تحمل کنن هی اسکی میرن ازت

ن بابا شما اصن گلی از گلهای بهشتی ک بخاطر نقص فنی در دم و دسگای عزراییل ؛ تو اهواز بدنیا اومدی :/
چیییی میگی ؟
منو با گیاه مقایسه میکنی شتخ ژاااان؟
گیاه بده ؟ خب میخوای با کود مقایست کنم مشتری شی؟
ناموصا درختو دیگع نه نیار

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - моои - 02-03-2021

(02-03-2021، 22:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:27)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت خرگوش ک وارد این بازی کثیف شد 
برین از درگاه خداوند طلب بخشش و تقوا پیشه کنین این وصله ها یه ما نمیچسبه

@"Iam_RIHAM"

اتفاقا تازه رفتم محراب
فرشته اومد گفت اصلن نیاز نی طلب بخشش کنی
بد گفتن از کافرا مجازه:/

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Prometheus - 02-03-2021

(02-03-2021، 22:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو که همه میدونن...همه!

حالا چت بود امروز؟ :/
میخواستم مثل بقیه باشم ببینم خوبه

خوب بود!؟
کیف کردی؟!
عقده هات خالی شد؟!

منظورت از بقیه کیه؟!

(02-03-2021، 22:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:30)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش تقصیر این گور ب گور شده اس:/
آخه خرگوش همممممم؟
خاااااک بر سرت آقا پسمل شتخ( منظورم حسام بود)
من گور ب گور شم کی مایه خیر و برکت انجمنتون شه ؟

مارا ب خیر ت امید نی شر مرسان شتخ:/
آخه یکی نی بگه ت و خیر برکت؟:/ میخونید با هم؟

(02-03-2021، 22:34)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برین از درگاه خداوند طلب بخشش و تقوا پیشه کنین این وصله ها یه ما نمیچسبه

@"Iam_RIHAM"

اتفاقا تازه رفتم محراب
فرشته اومد گفت اصلن نیاز نی طلب بخشش کنی
بد گفتن از کافرا مجازه:/
تو دم و دسگاه فرشته ها هم پارتی داری ؟

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Emmɑ - 02-03-2021

(02-03-2021، 22:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم مثل بقیه باشم ببینم خوبه

خوب بود!؟
کیف کردی؟!
عقده هات خالی شد؟!

منظورت از بقیه کیه؟!
اره خوب بود
خیلی
همه جز چند نفر نگران نباش تو هم جز چند نفری

(02-03-2021، 22:35)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گور ب گور شم کی مایه خیر و برکت انجمنتون شه ؟

مارا ب خیر ت امید نی شر مرسان شتخ:/
آخه یکی نی بگه ت و خیر برکت؟:/ میخونید با هم؟
نمیخونیم با هم ؟ بمولا همین دیشب با هم یبار آهنگ خوندیم خیلی حال داد =)

(02-03-2021، 22:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:31)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیییی میگی ؟
منو با گیاه مقایسه میکنی شتخ ژاااان؟
گیاه بده ؟ خب میخوای با کود مقایست کنم مشتری شی؟
ناموصا درختو دیگع نه نیار

کووود عمته:/
منو با هیشکی مقایسه نکن من خلقت اعجاب انگیز خدام*_*
خدا رو همه آدما ا ساعت تایم گذاشته باشه رو من ۱۰ سال تایم گذاشته:/

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Prometheus - 02-03-2021

(02-03-2021، 22:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب بود!؟
کیف کردی؟!
عقده هات خالی شد؟!

منظورت از بقیه کیه؟!
اره خوب بود
خیلی

خوبه!
همیشه وقتی حالت از کسی بده مث خودش رفتار کن..درست مثل عقده ایی ها ! :////////

کیا خوب؟ :/

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Emmɑ - 02-03-2021

(02-03-2021، 22:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خوب بود
خیلی

خوبه!
همیشه وقتی حالت از کسی بده مث خودش رفتار کن..درست مثل عقده ایی ها ! :////////

کیا خوب؟ :/
ادای حال بدارو درمیاووردم
نمد