انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 (/showthread.php?tid=297030)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - shahid - 19-05-2021

مرسی بروبچ

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Emmɑ - 19-05-2021

(19-05-2021، 10:58)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 10:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیر._.

._.
خو سواله پيش مياد
البته عربي
كنز الحكمه/ نور السماء
البحث العلمی (پژوهش)
بخش ترجمه جمله های عربی به فارسی از بدانیم و تمرینات
بود فقط
تو باید لغات و ترجمه درسو بخونی از تمرینات هم فقط فعل ها میاد
یعنی فکر کنم امروز رسما گند زدم.خیلی سخت بود اصلا از کتاب هیچی نداده بودن

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 19-05-2021

(19-05-2021، 10:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 10:50)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره..دارم امتحان میدم همون میدن:|
خودم فقط مینویسم:v
تو چخبر گل^^
امروز بعد کلاس منم صدامو ظبط کنم
یه کار بعد از ظهری بجز خواب برام محیا شد:|

امتحانات چجوری بوده تا اینجا؟
منم شنبه ارائه مقاله دارم >.<
تو که صدات خیلیم خوشگله *-*

فقط صدای من زشته .-.
اینکه بقیه بنویسن و سه سوته برات بفرستن تو نشسته باشی پشت میز چه حالی داره؟:v(بجز زبان_اونجا من برا همه فرستادمlol)
ارائه مقاله مجازی؟:') بهار از دست اینا زنده ای
نخیر صدای تو خیلیم قشنگه^^

._____________.برقا رفتتتتتتت فحش فحششششششش من وسط امتحانم با نت گوشییییی فحشسشششششششش

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - *VENUS* - 19-05-2021

(19-05-2021، 10:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 10:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط صدای من زشته .-.

@×$_@8€48€))))Shut the

هوم ._.

چشم
حالا چرا عصبانی میشی ._.
خب حقیقته دیگه ._.

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - KᏙ¥றᏙƝ - 19-05-2021

عجب ...

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 19-05-2021

(19-05-2021، 11:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 10:58)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
خو سواله پيش مياد
البته عربي
كنز الحكمه/ نور السماء
البحث العلمی (پژوهش)
بخش ترجمه جمله های عربی به فارسی از بدانیم و تمرینات
بود فقط

نميشه كه ازمون ترم بايد فقط از كتاب باشه و هر چي مال خود آموزش پرورش چون كارنامو اونا ميدن
بايد در سطح همه بچه ها باشه...
من شنبه رياضي دارم ...
:1 كــــــــــــــل كـــــــــــــــتاب :1
ميخوان شكنجه كنن ما رو...
هاي هفتميا خوش به حالتون

(19-05-2021، 11:02)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحانات چجوری بوده تا اینجا؟
منم شنبه ارائه مقاله دارم >.<
تو که صدات خیلیم خوشگله *-*

فقط صدای من زشته .-.
اینکه بقیه بنویسن و سه سوته برات بفرستن تو نشسته باشی پشت میز چه حالی داره؟:v(بجز زبان_اونجا من برا همه فرستادمlol)
ارائه مقاله مجازی؟:') بهار از دست اینا زنده ای
نخیر صدای تو خیلیم قشنگه^^

._____________.برقا رفتتتتتتت فحش فحششششششش من وسط امتحانم با نت گوشییییی فحشسشششششششش
برقا رفت؟!
نت داری دخترررر؟!!!

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Emmɑ - 19-05-2021

(19-05-2021، 11:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 11:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نميشه كه ازمون ترم بايد فقط از كتاب باشه و هر چي مال خود آموزش پرورش چون كارنامو اونا ميدن
بايد در سطح همه بچه ها باشه...
من شنبه رياضي دارم ...
:1 كــــــــــــــل كـــــــــــــــتاب :1
ميخوان شكنجه كنن ما رو...
هاي هفتميا خوش به حالتون

متاسفانه برایِ ما نبود.خرخون کلاسمون اومد گفت خیلی سخت بود
منم همینطور خخ

(19-05-2021، 11:04)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ...

رَجب :۷

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - KᏙ¥றᏙƝ - 19-05-2021

(19-05-2021، 11:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 11:04)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ...

رَجب :۷

دلم برای مدرسه و درس خوندن تنگ شد...