انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نُسخه [461] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نُسخه [461] (/showthread.php?tid=298243)

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - sober - 15-10-2021

(15-10-2021، 18:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

32 ( صرفا جهت اعلام حضور )

تو بیا قدمت سر چشم*-*

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - shahid - 15-10-2021

(15-10-2021، 17:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 17:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من ربطی نداره و لطفا کسی به من نپره من فقط میخوام اصلاح کنم
این که گفتی مارکسیست هستش و من واردش نمیشم و کاملا اشتباس
و افغانستان هم نمیدونم برای چی استناد کردی بهش و خوب خوشحال میشم دلیل استناد و ربطشو بدونم

از چیزایی استفاده میکنه که هممون میدونیم و ناچاره چون چیز دیگه رو نمیتونه پیدا کنه

داش پرهام ممنون میشم سکوت کنی و بزاری حرفاشونو گوش کنم ببینم چی میگن
البته اگه دوس داری نظر بده

(15-10-2021، 18:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:32: ( صرفا جهت اعلام حضور )

من باهات قهرم
سین میکنی جواب نمیدی نامرد

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - Emmɑ - 15-10-2021

(15-10-2021، 18:04)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 17:00)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در تراژدی امروز و همچنین ضمن تشکرات در حضور و بحث و وقتی که شما با حرف های تکراری با من گذروندین سپاسگزارم و باید بگم که قادر به جواب دادن به حرف های تکراری نیستم
در ضمن برای بار هزارم فمنیست حرفاش با عملش فرق داره و به طور کلی از ال جی بی تی حمایت میکنه و بازم میگم سالانه قتل ها و خودکشی های زیادی رخ مید(:
کسی درک نمیکنه که ال جی بی تی باید نابود شه چون دوست داره جز کشته های روز دوشنبه باشه.تصمیم جالبیه

جرررررررررررررررررر.
این چه سمیهههههه
تاریخ گذشتست

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - *VENUS* - 15-10-2021

(15-10-2021، 18:14)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بیا قدمت سر چشم*-*
دیجسپسحسپصک *-*

اینارو ولش کن
خودت چطوری دلبر مننننن

(15-10-2021، 18:15)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 17:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چیزایی استفاده میکنه که هممون میدونیم و ناچاره چون چیز دیگه رو نمیتونه پیدا کنه

داش پرهام ممنون میشم سکوت کنی و بزاری حرفاشونو گوش کنم ببینم چی میگن
البته اگه دوس داری نظر بده

من باهات قهرم

):

عذرمیخوام

(15-10-2021، 18:07)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 17:00)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در تراژدی امروز و همچنین ضمن تشکرات در حضور و بحث و وقتی که شما با حرف های تکراری با من گذروندین سپاسگزارم و باید بگم که قادر به جواب دادن به حرف های تکراری نیستم
در ضمن برای بار هزارم فمنیست حرفاش با عملش فرق داره و به طور کلی از ال جی بی تی حمایت میکنه و بازم میگم سالانه قتل ها و خودکشی های زیادی رخ مید(:
کسی درک نمیکنه که ال جی بی تی باید نابود شه چون دوست داره جز کشته های روز دوشنبه باشه.تصمیم جالبیه
جناب فکر کنم فقط از ال جی بی تی یا فمینیست یه چیزی شنیدی و اگه درست می دونستی چیه و چه اصولی دارن این حرفو نمی زدی :|
پرهامی؟

خیلی زیاد چیزی‌ نوشتین p336

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - Prometheus - 15-10-2021

(15-10-2021، 18:13)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 17:58)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینارو ولش کن.
سلطان جی جی چیشد؟ v:

بیشین بینم باو

جی جی؟ منظورت هابیل عه دیگ ن؟
دهنش سرویس سه ساعت بعد جواب داد

نه اون که ام جی بود 4fvf

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16335146841135

بنویسید دیگه
مثلا اون همه حرف تو ناشناستون فرستادم نامردا

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - sober - 15-10-2021

(15-10-2021، 18:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 18:14)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بیا قدمت سر چشم*-*
دیجسپسحسپصک *-*

اینارو ولش کن
خودت چطوری دلبر مننننن

خوبم قربونت
تو چطوری؟
دیگه برای دلبری پیر شدمcry girl

(15-10-2021، 18:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 18:15)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باهات قهرم

):

عذرمیخوام

عذر خواهی لازم نیست فقط لطف کن جواب بده ممنون میشم بمولا

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - *VENUS* - 15-10-2021

(15-10-2021، 18:18)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیجسپسحسپصک *-*

اینارو ولش کن
خودت چطوری دلبر مننننن

خوبم قربونت
تو چطوری؟
دیگه برای دلبری پیر شدمcry girl
من عالیم ^^
پیر؟ ._.
تو به این جذابییییی به این خفنیییییی به این عشقیییییی
کی اصلا به جز تو میتونه دلبر باشه؟؟؟

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - ραтяιcια - 15-10-2021

(15-10-2021، 18:11)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 17:24)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو از خودم نگفتم و از جایی خوندم
وقتی داره کلی صحبت میکنه باید کلی صحبت کرد طبعا فقط راجه زن و مرد ایرانی که نمیگه
دخترای افغانستان هم جزوی از دختران حساب میشن نمیشن ؟میدونین دارن چه کارایی باهاشون میکنن؟

متاسفانه هیچ وقت جناب پرهام جواب قانع کننده ای به هیچ کس نداده که ذره قانع بشیم
و تا یکم خلاف میلشون حرف بزنیم دیگه جواب نمیده
خیلی جالبه

کجا خوندی؟ کاملا اشتباه واست نوشته و اونا هیچ ربطی به فیمینیست نداره اونا فقط تفکرات غلط مارکسیسته
سوال اینجاست کی داره صحبت میکنه؟ مجهول نگو اینجوری فقط یه حرف بی سند و اشتباه میشه متاسفانه من هر چی گشتم پیدا نکردم دقیقا فلسفه فیمینیست چیه
هرکسی هرجور دوست داره برای خودش تفسیر میکنه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/سوال_33_؟_qib3.jpg

من که هرچی گشتم پیدا نکردم
بعدشم کلی که نمیشه حرف زد که میشه؟
آهاننن حالا فهمیدم منم در اینباره باهات موافقم بشخصه اونا هم انسان هستن دقیقا مث ما
فکر کردم میخوای اسلام رو با اونا تفسیر کنی که خدارو شکر میدونی اسلام که میگن این دیوانه ها نیست و راستش نمیدونم و میخوام بدونم

منم نمیدونم حرف حساب پرهام چیه و خیلی کلی توضیح میده و همین باعث سوتفاهم میشه
اما خوب هیچوقت نتونستم پرهام رو درک کنم
بیخیالش

یا ابالفضل چراا اینجوری شد؟

میشه به خودتون این احتمالو بدین شاید یه درصد شما اشتباه کنید و اینقدر قاطع حرف نزنید ؟
تفکر غلطه که دخترا حق انتخاب و حرف زدن داشته باشن؟/:کجای حرفم اشتباه بود چیش اشتباه بود؟
منظورم پرهام بود