انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ×ThundeRBolT× - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:30)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:28)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم مرام حسن ماروی سپاس کرد.HeartHeart
پ من چی همش دارم می سپاسم...........
حالا می گن لوسهههههههههههههههه................................
خومنم سپاس میدم.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Aiden Pearce - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:31)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا حس گفت و گو نیست
خداحافظ
خداحافظ

(22-09-2013، 14:32)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:30)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:28)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خومنم سپاس میدم.
والا

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ×ThundeRBolT× - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:31)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم چه طوره ؟
عالییییییییییییییییییی.like

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ارتادخت - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:23)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:22)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیف تونو بستید؟Confused
شی شی عژب شووری داری-___-مبارکت باشه هیکلش-______-
باییی-__-
هااااااااااااااااااااااااااااااا..............

hیچی میگِ شوورم khوش تیپِBig GrinBig Grin

ولی من khوشگل ترم نمیزار اکسمو بزارمcryingcryingcrying
اخیییییییییییییی.................
ناراحت نباش..............ng2
خوشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتیپ...............
به پای هم پیر شین...........

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Aiden Pearce - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:33)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:31)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم چه طوره ؟
عالییییییییییییییییییی.like
قربون مرامت

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Mïņ̃†êR - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:28)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا با من hرف زدید دوست فزاییم رفت cryingcryingcrying
گریه نکن..........ng2
میرم به زور میارمش

ن دیگ برنمیگردِcryingcryingcrying

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Łost Đλtλ - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:31)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایا فکر می کنید رفتن کجا ستاره و پروشات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا من اینجامBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ارتادخت - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:32)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خومنم سپاس میدم.
یا برا من مفهوم نیس یا شما...............
خو منم سپاس دادم می گم................................

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Łost Đλtλ - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:27)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:24)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:20)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره کجا بودی بلا وقتی داشتم ازت دفاع می کردم غیب شدی............
نی نی تنهایی مرگ شدم............
اصلا هم که نحرفیدم تو این مدت..........
راستی می دونی قاطی رفیقا نیستی..............
بذارمت ناراحت نمی شی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارتادخت اینترنتم هر 5 دیقه یه بار قطع میشد
چه دفاعی؟!Exclamation
من خل شدم امروز بقیرم نفهمیدم!
برو عقب تر ها رو بخون از دفاع بلذت
پولشم می گرم درار جیلینگی حساب کن
دوستیمون سر جاش
حساب حسابه کاکا برادر
(من دیشب تو اب نمک خوابیدم)
لینکشو بدهDodgy

من ی کاری دارم میرم برمیگردم.