انجمن های تخصصی  فلش خور
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ (/showthread.php?tid=63256)

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - FARID.SHOMPET - 09-10-2013

نقل قول: فرید فردا یک حمله به سوی صابر بکنیم؟►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121

باز من یک طرح راه اندازی میک نم

چه طرحی!؟ فعلا طرحی نیاز نیست. صابر داره یه کارای فنی ای میکنه. شاید قسمت علایق و سپاس شده ها فقط به پروفایل تا چند وقت دیگه اضافه بشه و سپس کادر امضا

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - сÜтε Đévìł ツ - 09-10-2013

مرضیه متولد 22 اسفندی عایا؟؟؟؟؟

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 09-10-2013

مرضیه سلام.

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - τοxικ - 09-10-2013

(09-10-2013، 21:18)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اقا فريد تابلو هستش دارن لب ميگيرن►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121
ديگه انقدر تابلو بازي در نيار ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121
اقا شما راست ميگين ايرادي نداره►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121
دو تا خونه اون ور تر از اتاق تو یه زن و شوهر دارن آمیزش میکنن. خیلی تابلو هست ها! ینی ایرادی نداره!؟ تو نمی دونی!؟

اوففف!

جیـــــــــــــووونززز !(((:
هوی متریکه .. داداشِ منو عصبی نکن .. به آواتارِ رُزی منم گیر نده با این ذهن منحرفت! :|
-______________- !
تـــآرآآآیـــم؟!♥ ^ _ ^
آوره غزال جونم سوم راهنمایی!
درست صحبت كنUndecided

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - T A R A - 09-10-2013

هـــــووی روزگار .. (:

(09-10-2013، 21:18)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اقا فريد تابلو هستش دارن لب ميگيرن►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121
ديگه انقدر تابلو بازي در نيار ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121
اقا شما راست ميگين ايرادي نداره►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 121
دو تا خونه اون ور تر از اتاق تو یه زن و شوهر دارن آمیزش میکنن. خیلی تابلو هست ها! ینی ایرادی نداره!؟ تو نمی دونی!؟

اوففف!

جیـــــــــــــووونززز !(((:
هوی متریکه .. داداشِ منو عصبی نکن .. به آواتارِ رُزی منم گیر نده با این ذهن منحرفت! :|
-______________- !
تـــآرآآآیـــم؟!♥ ^ _ ^
آوره غزال جونم سوم راهنمایی!

مرمریم .. ^_^♥
(09-10-2013، 21:19)♥AyLIn♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی تاریی ؟

آوره ^_^
تو خوبی عشخم؟! (:

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - ★BlAcK EvIl★ - 09-10-2013

سلام الی *^__^*
سرعت ندارم -___-

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - pink devil - 09-10-2013

وُآآآآیی .. آواتارِ منو باش .. خیلی بده .. فرید سریعا منو بن کن!
-_____________-
دلم حرف میخواد!>_<

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - امیررضا* - 09-10-2013

(09-10-2013، 21:20)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:16)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای خدایا هنوز احساس لهیدنو در بدن خودم دارم:ا
مرمر امروز :ا
رو نیمکت :ا
من بودمو دوتا از دوستام :ا
من وسط اونا راستو چپ :ا
انقد از راستو چپ فشارم دادن کمپوت اناناس شدم :ا
یه نوع مریضیه خاص دارن  :ا

منو درنا و صدف لاغر ترین بچه های کلاسیم!
امسال سه تامون شدیم 36 کیلو .. تا تابسون 34 بودیم!
عاقا اینا دقیقا میشینن رو پای ما سه تا!:|

من تنهایی 51

بیاین جلوBig Grin

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - Mason - 09-10-2013

(09-10-2013، 21:20)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:18)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:16)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:15)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:12)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا فريد تابلو هستش دارن لب ميگيرنDodgyDodgy
ديگه انقدر تابلو بازي در نيار DodgyDodgy
اقا شما راست ميگين ايرادي ندارهDodgy

شما داری منفی بودن ذهن خوذتونو می رسونی (:
ذهن بنده حتي از فريد و اميررضا مثبت تر هم هستDodgy
يه چيزاي هست كه بايد برا همه روشن بشهDodgy

(09-10-2013، 21:16)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:15)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:12)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا فريد تابلو هستش دارن لب ميگيرنDodgyDodgy
ديگه انقدر تابلو بازي در نيار DodgyDodgy
اقا شما راست ميگين ايرادي ندارهDodgy

شما داری منفی بودن ذهن خوذتونو می رسونی (:
ذهن بنده حتي از فريد و اميررضا مثبت تر هم هستDodgy
يه چيزاي هست كه بايد برا همه روشن بشهDodgy
تا صبح روضه بخون فقط برا خودت میخونی :|

هر گل و برگی که هست یا خدا می کند بلبل و قمری چه خواند ؟ یاد خداوندگار :|

برگ درختان سبر در نظر هوشیار هر ورقش دفتریست معرفت گردگار

فرید حفظم

با این که سخن به لطف اب است کم گفتن هر سخن صواب است اب ارچه همه زلال خیزد از خوردن پر ملال خیزد کم گوی و گزیده گوی چو در تا ز ادنک تو جهان شود پر لاف از سخن چو در توان زد ان خست بود که پر توان زد یک دسته گل دماغ پرور از خرمن صد گیاه بهتر 

نظامی :|

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - Mïņ̃†êR - 09-10-2013

نقل قول: شیوا خوبی؟

مرسی گلم دلم تنگ شدۀ بود راستی لایکام نمیاد

نقل قول: شیـــــــــــــــــــــوا

جانم؟