انجمن های تخصصی  فلش خور
کل کل پرسپولیس و استقلال - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: کل کل پرسپولیس و استقلال (/showthread.php?tid=71242)

RE: کل کل پرسپولیس و استقلال - MS.angel - 21-09-2015

(20-09-2015، 23:30)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسپولیس سروره 

قهرمانی ما توی جام حذفی صلوات 

ینی به لیگ هیچ امیدی ندارین Big Grin

(21-09-2015، 8:43)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:29)yasi9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:25)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله یکی دو تا افتخار بی مزه که هی می گیدش.اگه ما چرت می گیم چرا به خاطر حرف چرت اعصابت رو خورد می کنی عشقم؟
همه که نازتو نمی کشند.

اولن که ن عشق شما نیستم
دومن کی گفته اعصبابمو خورد میکنم اصلن این بحثا ارزششو نداره
بعدشم به نظر شما این همه افتخار بی مزه است؟ o__O
اونیکه بی مزه است تنها افتخار شماست که هیچ عکس و فیلمی ازش وجود نداره
باشه تو گفتی و منم باورم شد.اگه این بحث ها بی ارزش هستش بفرما لطفا بیرون و الکی هم وقت منو نگیر خواهشا. Confused Confused Confused Dodgy Dodgy Dodgy
از بی مزه بودن افتخاراتون مطمئنم چون از بس دربارش گفتید بی مزه شده.

(20-09-2015، 16:53)yasi9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی پس پرسپوللیسی ها هیچی ندارین بگین

درسته ما چیزی نمی گیم.چون ارزششو نداره. Sleepy Sleepy Sleepy
گفتم ارزش اینو نداره که اعصابمو خورد کنم
در ضمن من اینجام که نزارم چن تا پرسپولیسی به جای حمایت از تیم شون تیم به تیم مورد علاقه من توهین کنن

RE: کل کل پرسپولیس و استقلال - LOVER22 - 21-09-2015

عمو جون اون پرسپولیس که سرور استقلال

RE: کل کل پرسپولیس و استقلال - love selena gomez - 21-09-2015

اعصابت که خورده از بس کم اوردی و نیازی به خورد شدن نداره.
درضمن من هم از تیمم حمایت می کنم هم سعی می کنم به چندتا استقلالی سواد بیاموزم.

(21-09-2015، 10:38)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه  تو تو توهماتت بمون

(21-09-2015، 11:17)yasi9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 10:38)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه  تو تو توهماتت بمون

تو توهمات قهرمانی استقلال؟
نه خیلی ممنون.

(21-09-2015، 12:24)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 11:17)yasi9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه  تو تو توهماتت بمون

نه خیلی ممنون.
هه ینی کل جدول به نظر شما توهمه ؟ استقلال دوم پرسپولیس سیزدهم

RE: کل کل پرسپولیس و استقلال - هلی - 21-09-2015

هه....اخه پرسپولیسیا دیگ چی واس گفتن دارن واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط اس اس

(21-09-2015، 12:27)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اس اس

فعلا که می بینی هرکی اینو بهم گفته وا رفته چون جوابشو دادم.
اگه جیزی نداتیم بگیم که الان من تو این موضوع کل نمی زدم.

RE: کل کل پرسپولیس و استقلال - هلی - 21-09-2015

(21-09-2015، 12:51)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 12:27)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اس اس

فعلا که می بینی هرکی اینو بهم گفته وا رفته چون جوابشو دادم.
اگه جیزی نداتیم بگیم که الان من تو این موضوع کل نمی زدم.

عذر میخوام اینو میگم...ولی جواب چرت دادن هنر نیس....منطق داشته باش و به جدول ی نگاهی بنداز

خب پس لازم نیست هنر اضافی به خرج بدید. 25r30

(21-09-2015، 12:25)yasi9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 12:24)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه  تو تو توهماتت بمون

نه خیلی ممنون.
هه ینی کل جدول به نظر شما توهمه ؟ استقلال دوم پرسپولیس سیزدهم
معلومه که اعصاب درست و حسابی نداری ها!
هر جای دنیا هم برین افتخار های موقتی می شناسند.نه افتخار همیشگی ما رو.