انجمن های تخصصی  فلش خور
گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ (/showthread.php?tid=163321)

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - saba 3 - 23-08-2014

هعییییییییییییییییییییییییی

روزی جوانی غرق در فکر به پیر مسن و با تجربه ای  رسید ...
با گله و ناراحتی از او پرسید : ای بزرگ دانا
چرا مردم اینگونه بی رحم شده اند
چرا دیگر بخشش جایی در دل مردم ندارد ؟
چرا مثل زمان های گذشته مهربان نیستند
پیر اندکی مکث کرد سپس لبخند زد و به جوان گفت :
.
.
.
.
.
من چه نمیدونم پفیوز گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ 122))

هعیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - *Nafas* - 23-08-2014

(23-08-2014، 10:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عر عر^_^

گمشو|:
همه بچها لاین دیدن کارناممو((:
همش توش 20بود((:
ویداهم شاهده((:
ویدااااااااا ویدااااااااااااااا بیا بگو من 20شدم((:
الان کارنامم دسمدرست و گرنه عکسشو میدادم((:

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - saba 3 - 23-08-2014

ای دعوا دعوا دعوا سر شیشه مربا

دعوا نکنین

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Mᴏsᴇs - 23-08-2014

(23-08-2014، 10:56)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2014، 10:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عر عر^_^

گمشو|:
همه بچها لاین دیدن کارناممو((:
همش توش 20بود((:
ویداهم شاهده((:
ویدااااااااا ویدااااااااااااااا بیا بگو من 20شدم((:
الان کارنامم دسمدرست و گرنه عکسشو میدادم((:

خر خون :V

یا شایدم .. :V

14k

این همه کاربر در حال بازیدی داریم

یا خدا

این همه

پس چرا همه سکتن
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
**روژانــــ** ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*Nafas* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Donya Garmoosa2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Hamid.ss ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
saba 3 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

nafas♥♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA

شرمنده اشتباه شد

ساکتننن

یا خدا

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - ( lιεβ ) - 23-08-2014

هعییی ..

من خیلی بدبختم -_- .. cry girl

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - *Nafas* - 23-08-2014

(23-08-2014، 10:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خر خون :V

یا شایدم .. :V

14k

یا شایدم چی؟|:
20شدم باو((::hje:

(23-08-2014، 11:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییی ..

من خیلی بدبختم -_- .. cry girl
چی شده دخی جون

چرا ناراحتی

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Brooklyn Baby - 23-08-2014

بچه ها :V

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=163622&pid=2373655#pid2373655

:|

خو دیه برید خونه هاتون-________-
و گرنه مامانم دعواتون میکنه...
خدافظ آل