انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ (/showthread.php?tid=285955)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - ɪᴄᴇ - 13-06-2020

(13-06-2020، 13:32)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:31)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:29)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:27)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:20)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wish you were gay

Bury a friend ☠︎︎

من با اینکه استریتی کاملا اوکی ام D: 

راستی
فرشته نجاتمی^^

ng2

What do you want from me? Why don’t you run from me?

What are you wondering? What do you know?

Why aren’t you scared of me? Why do you care for me?

When we all fall asleep, where do we go?
Why should i 
Hmmm , nothing much
Im already scared (((:
میریم اون پُش مُشتا xD 

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - bOoOoOy - 13-06-2020

=|||||

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - شـــقآیــق - 13-06-2020

(13-06-2020، 13:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی منم میشم فقط یه کار دارم‌انجامش بدم بعد.

نگران نباش به زودی میرم Rolleyes  Rolleyes

ب من ربطی نداره سیروان
میخوای برو میخوای بمون
رو سر من نیستی ک سنگینی کنی
فقط ب خاطر حضور تو با (پ) بعضی ازبچه ها دیگع حرف نمیزنن تا وقتی هم باشین حرف نمیزنن
نمیخوام  ب خاطر چیز مزخرف رابطم با کسی اینجا خراب بشه/:
یا ادم بده بشم/:
ب من هیچ ربطی نداره.تمامike

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - Sirvan10_a - 13-06-2020

(13-06-2020، 13:46)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی منم میشم فقط یه کار دارم‌انجامش بدم بعد.

نگران نباش به زودی میرم Rolleyes  Rolleyes

ب من ربطی نداره سیروان
میخوای برو میخوای بمون
رو سر من نیستی ک سنگینی کنی
فقط ب خاطر حضور تو با (پ) بعضی ازبچه ها دیگع حرف نمیزنن تا وقتی هم باشین حرف نمیزنن
نمیخوام  ب خاطر چیز مزخرف رابطم با کسی اینجا خراب بشه/:
یا ادم بده بشم/:
ب من هیچ ربطی نداره.تمامike
Ok

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - bOoOoOy - 13-06-2020

به نام خون!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - *Aɴѕel* - 13-06-2020

(13-06-2020، 13:36)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:32)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:31)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:29)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:27)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با اینکه استریتی کاملا اوکی ام D: 

راستی
فرشته نجاتمی^^

ng2

Why should i 
Hmmm , nothing much
Im already scared (((:
میریم اون پُش مُشتا xD 

Go go
Let's go

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - ɪᴄᴇ - 13-06-2020

(13-06-2020، 13:58)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:36)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی
فرشته نجاتمی^^

ng2

Why should i 
Hmmm , nothing much
Im already scared (((:
میریم اون پُش مُشتا xD 

Go go
Let's  go
ماشین بفرستم؟ D=

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - *Aɴѕel* - 13-06-2020

تولد تولد
تولدش مبارک

(13-06-2020، 13:59)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2020، 13:58)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ng2

Why should i 
Hmmm , nothing much
Im already scared (((:
میریم اون پُش مُشتا xD 

Go go
Let's  go
ماشین بفرستم؟ D=
اونا گَداین

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - _ƇRAƵƳ_ - 13-06-2020

@♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
علوم
قاقا لی لی