انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ (/showthread.php?tid=291382)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 19-11-2020

(19-11-2020، 16:26)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"LONELY._.BOY"
کجایی تو؟؟
دلمون برات تنگه.

گفت دیگه نمیام.....

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 19-11-2020

الان ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرد شده واسه خودش!!

@"|PARHAM|" پرهام دیگه من حال ندارم سریال قهوه تلخ رو که مهران مدیری ساخته کلی نماد شیطان پرستی توشه لطف میکنی تاپیکشو بزنی؟

+

منم کمکت میکنم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - BIG-DARK - 19-11-2020

(19-11-2020، 16:38)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرد شده واسه خودش!!

22 سالشه

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 19-11-2020

(19-11-2020، 16:38)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|PARHAM|" پرهام دیگه من حال ندارم سریال قهوه تلخ رو که مهران مدیری ساخته کلی نماد شیطان پرستی توشه لطف میکنی تاپیکشو بزنی؟

+

منم کمکت میکنم
کدوم قسمت؟

(19-11-2020، 16:38)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد شده واسه خودش!!

شکی درش نیست

مثل همین آرمینا(@*VENUS*) خودمون

(19-11-2020، 16:40):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد شده واسه خودش!!

22 سالشه

کلا خیلی شوک شدم یهو نمیدونم چرا

(19-11-2020، 16:42)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد شده واسه خودش!!

شکی درش نیست

مثل همین آرمینا(@*VENUS*) خودمون

#گذر_زمان

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - BIG-DARK - 19-11-2020

(19-11-2020، 16:42)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2020، 16:40):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

22 سالشه

زمان زود میگذره
باورم نمیشه 13 سالمه
چشم روهم بزاریم زود بزرگ میشیم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 19-11-2020

هر چی سنشون میره بالاتر کمتر اینجا سر میزنن،یا اصن میزارن کنار/:

(19-11-2020، 16:43):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2020، 16:42)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زمان زود میگذره
باورم نمیشه 13 سالمه
چشم روهم بزاریم زود بزرگ میشیم

اینکه 13 سالت باشه
تو سن 22 سالگی بیای ببینی این پست و گذاشتی از گذر زمانم عجیب تره(: