انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] (/showthread.php?tid=297958)

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - shahid - 01-08-2021

(01-08-2021، 21:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 21:45)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقا تنم لرزید
واقعن داری نھیم میکنی؟
من ک گفتم ی بارم تو زندگی شرط بندی نکردم
اللہ اکبر
اسلامشونو دیدی؟

بله بله
تو الان گفتی شرط بستی سر رتبه@_@
ن ندیدم

ھیچجور تو کتم نمیرہ کسی ک از اسلام خوشش نمیاد نھیم کنہ
پیام بالاییشون بخون و گفتم تو فک کن
احیانا شیعہ ای دیگ؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - سهَ‌ند - 01-08-2021

(01-08-2021، 21:51)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 21:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله
ن ندیدم

احیانا شیعہ ای دیگ؟

زنده باد اسلام

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - shghyegh - 01-08-2021

(01-08-2021، 21:51)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله
ن ندیدم

احیانا شیعہ ای دیگ؟

ها باشه
بله بله

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - _sehun_ - 01-08-2021

انسان باشید و رتبه بقیه رو نپرسید!

(01-08-2021، 21:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت مگه نپرسیدی

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - shahid - 01-08-2021

(01-08-2021، 21:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 21:34)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سھندجان
من جرئت ندارم مدیرا رو تگ کنم بعد تو ی راست رفتی مرحلہ آخر
الان میاد اون تیرہ برق دم کوچہ رو تو سرت خورد میکنع

این که چیزی نیست حتی اینم @admin تگ میکنم

احمققق
این باتہ الان میھنگہ فلش
عموصابر بیاد جنازتو تو فلش دفن میکنہ
منم @علی رو تگ میکنم

اولین نکته ای که کنکوریا رعایت نمیکنن اینه که به همه میگن کنکورین Telegh_01 هر چقد آدمای بیشتری بدونن فشار بیشتری روشونه

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - BIG-DARK - 01-08-2021

(01-08-2021، 16:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 15:44)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مدیریت مدیونم بهش چون اگه اون نبود الان باید کاربر حرفه ای میبودم:|
99 % ادما ازش راضین :|

خخخ مطالب نطنز؟

دقیقا !

(01-08-2021، 21:54)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 21:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که چیزی نیست حتی اینم @admin تگ میکنم

احمققق
این باتہ الان میھنگہ فلش
عموصابر بیاد جنازتو تو فلش دفن میکنہ
منم @علی رو تگ میکنم

نه این مدیر اصلیه. باید بیاریمش تو اتحادمون

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - _sehun_ - 01-08-2021

(01-08-2021، 21:54)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 21:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت مگه نپرسیدی

من فرق دارم ._.
من پرسیدم جواب داد ب زور ازش نپرسیدم