انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø (/showthread.php?tid=178907)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - CTG - 01-10-2014

مطمئن باشید پنج شنبه شبا خیلی شلوغه V:
:|

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - First Star - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:34)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورَم (..)

بهتری :| ؟ ..

بالاخره یکی گف نورم ^__^ خوشم میاد ^___^

نُچ ._. 

(01-10-2014، 20:34)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیکه کلام خوبی داری V:

مث جنتلمن وارد شدم (.. )
(01-10-2014، 20:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چـه مود خوبم مـن ^_^

مرضی(..*)
نوشیکـآ ^.^
کیـآ.ـــ.
سینـآ :>
علی D:

و نورا سیب زمینی ._.

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - ըoφsիīkα - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:32)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسوزه پدره عاشقی .. که سوزاند پدره عاشقان را (:

مخاطب --> دارد و تو این جمع است (._. ) !

خدافــــــــــــــظ همـگی ...

||: بــا کی بودی ؟ اول اسمــ عشقشـ چیــه ؟ .ـــ. !!!

V:

نـــرووووو !!

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Mᴏsᴇs - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی خلاقیت من و مهرزاد رو کسی نداره:|

هیمم :|

بلی بلی جای تحسین داره :||| !

سلام پرنده ._. !

تینا فک کنم دُخدره با توئه :|

خفن ترشم بود دیدم تو با اون بی حیایی ک گفتی الان میای .. :|||

من جدی نگفتم چون فهمیدم شوخی کردی :|

بی حیا ایده ی خودم بود (..)--+
اصلا نمیبخشمت -_-

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Dead Silence - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:33)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــه |:

بــ سلــامــتی (((((:

D:

هههه !

نگفـــ !!

دعـــوا کنیـــد :V
باش قری ؟ /:

فعلا که با هم دوستیم v:

فک میکنه من خنگم :-| میگه کیمیام .. نه نفیسه :|
نقل قول:
مگه قرار نبود برات آهنگ بفرستم ؟
پیغام خصوصی نمیتونم برات فرستم !!!!!!!!!!!
درضمن قرار بود بهم ادرس سایت گالری بدی چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 123
مرضیه آدرس گالریتو به سحر میدی ؟ (: 

رمزشم میشه بش بدم ؟ /:

گالریه مرضیه خیلی عکسای خوبی داره..!

من اگه یه تصمیم بگیرم روش میمونم -_- چن روز پ خ م باید بسته باشه و بازم نمیشه .. بببخشید !

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - ~ CrAzY HuMaN ~ - 01-10-2014

نت خریدم
Smile)))))
سلام برو بچ

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Brooklyn Baby - 01-10-2014

نورااا ؟ ._.

^_________________^

تینا ولش کن ..

مهم نیس نظرش راجبم چیه :V

رضا خفــــه خــــــون بگیر :|||

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - _PαяαиÐ_ - 01-10-2014

من به کی بگم الان میخوام خفش کنم :|| ؟ ..

عوضی خیلی رو مخه >ـــ<

ویشـشـشـ -_-*..

نوشیکا ._. ..

کلا میخوای با رضا بحث نکن :||

به درد نمیخوره Confused

-___-

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - saba 3 - 01-10-2014

هعی یه نکگاهیم به وما بندازین تورو خدا

اگر دذعای شما بود که باران گرف

یه فکری به حال بیابان کنید

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - ~Mahnaz~ - 01-10-2014

(01-10-2014، 20:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چـه مود خوبم مـن ^_^

مرضی(..*)
نوشیکـآ ^.^
کیـآ.ـــ.
سینـآ :>
علی D:

-_-

(01-10-2014، 20:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.*

-_-

||:

(01-10-2014، 20:32)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:28)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !! .-.

(((:

خوبی ؟‌ =ا

تــو خوبی ؟ (:

(01-10-2014، 20:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب منم قشنگ بدرقش کردم :V

ای |:

خودتمــ باهاش بدرقــه شــدی V:
ن من زود برگشتم :|

(01-10-2014، 20:34)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 20:30)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدافظ...
صبا رختارو بشـور افرین 
مرضتی ماچ((:

هانی مانی :V

ماچ روی لُپت :| :*

مــاچ؟؟نُچ نُچ نُچ

رضـا راس میگُفت..!

:V
باو این تازه خوبشه :|

(.-.)