انجمن های تخصصی  فلش خور
☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ (/showthread.php?tid=283932)

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - ρυяρℓє_ѕку - 11-05-2020

(11-05-2020، 15:56)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 15:51)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 15:43)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 15:40)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 15:38)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب جون گوسفندا (بگیر قضه رو ) راس میگم نمیدونم کدوم کار Telegh_01

خودت میدونی هیس شم چی میشم دیگ ، بت گفتم -____-

لهنت بهت ناکِس 25r30
گناه ک نکردن گوسفندا  گیر یه ادم مزخرف افتادن D:  3fs

داد بزن خالی شو من ادم صبوریم :|

وای یهو یادش افتادم 25r30

مرسی تحمل میکنی =(

#طنز_تلخ 

فقط وقتی داشتیم حساب میکردیم چندتان  :/
 ولی من حس میکنم ی چندتایی رو این وسط جا انداختیم D: !

): ♥

تلخیشو وللش

واااای ساعت 6 صب D:
صددرصد شک نکن اصن :/

44

بابام داشت میرفت سرکار دید دارم خفه میشم از خنده گف تو مگه بیداری این موقع گفتم بابا هیچی نگو جای حساسشه D:::
بیا ب تحقیفات ادامه بدیم :|

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - لــــــــــⓘلی - 11-05-2020

3fs

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - م‍حمّد - 11-05-2020

‌‌‌‌‌

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 11-05-2020

یکی سرخیشو بده ب من
قول میدم زردیمو بهش بدم-_-

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 11-05-2020

نور مهم نی وقتی قلبت روشنه ، مهم زنده مردنه اُ فکرِ مستقل.

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 11-05-2020

(11-05-2020، 17:09)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‌‌‌‌‌
اسپم.

ببخشید اون عدد ابی که یه مربع کنارشه کناره مدت زمان دادن پیام نشان دهنده ی کل ارسال ها از زمانیه که اومدم؟

ببخشید اون عدد ابی که یه مربع کنارشه کناره مدت زمان دادن پیام نشان دهنده ی کل ارسال ها از زمانیه که اومدم؟

سلام دوستان.

@ "† No Memorise ∅"
سلام.
شما کجایی هستین؟
من ایرانی هستم و چند سال در فرانسه زندگی کردم.
اهل تهران سعادت اباد.
خانه 400 متری.
شغل:رمان نویس.
و شما چی؟

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - B I N A M - 11-05-2020

(11-05-2020، 17:11)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی سرخیشو بده ب من
قول میدم زردیمو بهش بدم-_-

p345

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 11-05-2020

(11-05-2020، 17:17)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُ!!

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - سهَ‌ند - 11-05-2020

(11-05-2020، 17:17)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مستقل تویی
ما نبردیم خویی
دور از نوریم
بی کورسوییم ):

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 11-05-2020

(11-05-2020، 17:36)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُ!!
ایمپرسیو.

(11-05-2020، 17:50)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مستقل تویی
ما نبردیم خویی
دور از نوریم
بی کورسوییم ):
رپکنی یا کمونیستی یا پیِ خُدا؟