انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - mfire44 - 11-09-2013

(11-09-2013، 10:55)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 10:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 10:48)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 10:44)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1.آرمینا توهین نکرده و قشنگ معلومه حرفش کلی بوده (در ضمن جوجه اصلا توهین به حساب نمیاد که انقدر جوش میارین)
2.شماها چرا به من میگین برین به همون poorman و فرید بگین که تازگیا باهاشون جور شدین
3.ممنونم ازتون که من رو هم به عنوانِ مدیر قبول نداریدDodgy
حیفِ من که همه جا هواتونو داشتم
من قبول دارم اینا ندارن:cool:

تو یکی ساکتDodgy
(11-09-2013، 10:03)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 9:59)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 9:56)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟ به من گفتی جوجه؟ از مدیریتت سو استفاده می کنی؟ الآن به ماکان میگم.

ماکان؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حداقل صابر میگفتی Big GrinBig Grin
ماکان چیه دیگهBig GrinBig GrinBig Grin
راس میگی. فرید چطوره؟ یا پورمن؟ تازگیا هم باهاشوم صمیمی شدم
اگه بری بالا میبینی که اول گفتم ماکان حسین مسخره کرد
اونی که گفته ماکان دیگه چیه حسینه

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - HEART♥DEVIL - 11-09-2013

مامانمو دیدید بگید خیلی بی مسئولیتهSad
من رفتم بای...

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mason - 11-09-2013

یه لحظه همه چی فیلتر شد :|
من تا مرز سکته رفتم :|
سلام فرید Angel

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - خانومي - 11-09-2013

(11-09-2013، 10:51)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانــوم ِ خـانومی هم تشـریف آوردن ..

تعظیـم .. ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 123
الان حوصله نداااااااااااااااارم.....crying

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 11-09-2013

ارمینا یادمه تو هم از بابک جهان بخش خوشت میومد. این البوم جدیدش رو گوش دادی؟! فقط دو تاش قشنگه. بقیش خیلی کار های ضعیفیه.

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ERF@N - 11-09-2013

اشتراک خخخخ

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Adl!g+ - 11-09-2013

چرا خانومی
منم حالم گرفتس
کلی کار دارم
اساس کشی دریم
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 11-09-2013

نقل قول: اشتراک خخخخ

ها؟!

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Armina - 11-09-2013

(11-09-2013، 11:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینا یادمه تو هم از بابک جهان بخش خوشت میومد. این البوم جدیدش رو گوش دادی؟! فقط دو تاش قشنگه. بقیش خیلی کار های ضعیفیه.
مگــه آلبـوم جـدید داده ؟ o__O

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - **MOHAMMAD** - 11-09-2013

سلام ب بچه های گ.آ