انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) (/showthread.php?tid=240160)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 09-08-2015

(09-08-2015، 9:29)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2015، 9:28)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2015، 9:27)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2015، 9:24)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهـ چیزی بگمـ دادو هوار راه نمیندازی؟! -__-

نه ._. بگو !
هیچیــ ._.!
من رفتمـ کلیپ ببیــنمـ دانلود کُنمـ 
خُدافظ .-.

بگو :|

__

شما خانومی اسمـت الهام هست دیگه آره ؟
*                                                         *
لَقــب این اِلهامو بزاریــمـ نمکدونِ گ.آ  ._.
*                                                         *

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - ( lιεβ ) - 09-08-2015

خوب روشنک خانوم ، نمکدون ِ گ.آ و الهام دو :|

نصف ارسالای تو اسپم هست .. میدونی اسپم یعنی چی !؟

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - ρѕуcнσραтн - 09-08-2015

اون تکست ب جآی سلآمم بود بی فرهنگآ cry girl

بآهآتون قهرم .. مخصوصاً تُ غزل >_<

وا چرا فاطی ؟ >_<

(09-08-2015، 9:36)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا چرا فاطی ؟ >_<

بآ من حرف نزن -_-

سلآم میکنم حداقل سپآس بده cry girl

(09-08-2015، 9:36)الهام دو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2015، 9:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:89:  :ess: نه چیز بدیه

(09-08-2015، 9:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بگین لطفا Huh

این موضوع رو مطالعه کن میفهمی اسپم چیه !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=23489

(:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسپمـ چیست؟ ▲▼

× تاپیک بی کیفیت چیست؟ ×(قوانین جدید اسپم اضافه شد مطالعه نمایید) ▲▼

اینارو بخون روشَـنَکــ خانومـ..

(09-08-2015، 9:38)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2015، 9:36)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا چرا فاطی ؟ >_<

بآ من حرف نزن -_-

سلآم میکنم حداقل سپآس بده  cry girl

خوب مثل آدم سلام کن :|

میمیری ؟ :||

__

یه سوال الان انجمن چندسالشه ؟

@SABER

(09-08-2015، 9:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2015، 9:38)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2015، 9:36)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا چرا فاطی ؟ >_<

بآ من حرف نزن -_-

__

@SABER
چهآر سالشه بچَمـ ((:

(09-08-2015، 9:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا چرا فاطی ؟ >_<

بآ من حرف نزن -_-

__

@SABER

اونم سلآم بود دیگه >_<

+ من برم خدآفـ...