انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» (/showthread.php?tid=297464)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - מַברִיק - 20-06-2021

(20-06-2021، 22:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:19)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خود خدا
ببخش افرین

^^ کی؟
حسام؟
باور نکن ^^

بهتره ایندفه باور کنین
واقعا کاری نکرده #_#
عزیزم اخییی
خوبی حسام؟
تو فق سپاس بده ^^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - shghyegh - 20-06-2021

یکی جوابگوام نیس چرا این داشمونو بن کردن ike

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - THEDARKNESS - 20-06-2021

(20-06-2021، 22:25)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتره ایندفه باور کنین
واقعا کاری نکرده #_#
عزیزم اخییی
خوبی حسام؟
تو فق سپاس بده ^^

رویا بودی؟
منم نمیگفتم خودش که کور و کر نبود دیگه میفهمید. مدرسه ما ساعت ۸ اعلام کرد انگار چه افختاری بوده

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - моои - 20-06-2021

(20-06-2021، 22:19)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:13)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت نشکنه از بنی دربیا به همه ی پستات سپاس میدم._.(اصلاحیه._.)

نمیبخشمت منو به اون فروختی._.

خودش ک میگع کاری نکردم._.
یاخداااااا
یا خود خدا
ببخش افرین

^^ کی؟
حسام؟
باور نکن ^^

نع اصن راه نداره._‌.
+
عاره اون:/

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - THEDARKNESS - 20-06-2021

من بچه کیم؟
کی به من میگه بچم؟
._.

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - моои - 20-06-2021

(20-06-2021، 22:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:06)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
درود
کنکور میدی امسال؟

امسال یعنی ۱۲ روز آینده؟ از لحاظ سنی و مقطع تحصیلی دوازدهمم و باید امسال بدم ولی بنا به دلیلی ترجیح دادم یک سال دیرتر کنکور بدم.
شما ورودی امسالی گمونم.

اوهوم همون ۱۲ روز آینده._.
اهان ‌ک اینطور ی بار گفته بودی فک کردم نظرت عوص شده
من امسال دوازدهمم و تا ۱۲ روز دیگه باید سر جلسه کنکور باشم:///

(20-06-2021، 22:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب من ک چیزای بی ادبانه نگفتن چون میدونن از همون ناشناس میکشونمشون بیرون چند تا سیلی آبدار نوش جانشون میکنم._.

والا اینام ب خیال خودشون تعریف کردن ولی ...چی بگم  Telegh_59 Telegh_01

خاعاااااااااک._.
منحرفن:/

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - فرنودِ بن گیومرث - 20-06-2021

(20-06-2021، 22:32)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امسال یعنی ۱۲ روز آینده؟ از لحاظ سنی و مقطع تحصیلی دوازدهمم و باید امسال بدم ولی بنا به دلیلی ترجیح دادم یک سال دیرتر کنکور بدم.
شما ورودی امسالی گمونم.

چه کنکوری می‌دی دخترم؟ کدوم رشته؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - shghyegh - 20-06-2021

(20-06-2021، 22:32)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ورودی امسالی گمونم.

والا اینام ب خیال خودشون تعریف کردن ولی ...چی بگم  Telegh_59 Telegh_01

خاعاااااااااک._.
منحرفن:/
خوب گرفتی منظورمو Telegh_01

واقعا برای جوانان مملکتم شرمسارم

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - מַברִיק - 20-06-2021

(20-06-2021، 22:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:25)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم اخییی
خوبی حسام؟
تو فق سپاس بده ^^

رویا بودی؟
منم نمیگفتم خودش که کور و کر نبود دیگه میفهمید. مدرسه ما ساعت ۸ اعلام کرد انگار چه افختاری بوده

اره رویام
چی بگم
اره میدونست
ولی دوس نداشتم بدونه
اون بی بی سیه
مگ میشه ندونه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - فرنودِ بن گیومرث - 20-06-2021

(20-06-2021، 22:34)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 22:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رویا بودی؟

اره رویام
چی بگم
اره میدونست
ولی دوس نداشتم بدونه
اون بی بی سیه
مگ میشه ندونه
اهم اهم.