انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه 457 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه 457 (/showthread.php?tid=298154)

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - shahid - 01-09-2021

(01-09-2021، 22:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 21:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خوشگله کیه؟<::::
چشمات خوشگل میبینهههه *-*

(01-09-2021، 18:51)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگہ قرار باشہ یہ جملہ طلایی بم بگی چی بم میگی؟
ھمچنین آیا سودی برای مملکت دارم؟

خودتو دوست داشته باش
تو باید برای خودت سود داشته باشی

(01-09-2021، 18:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه مدیر ساما

گم شده

منو میگی ؟ :telegh_01:

(01-09-2021، 18:41)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
مزاحم نسی و تیناو باران هم شده تک کن بپرسی از تک تک شون
اون واقعی بود
آره صحبت کردم ❤️

عمممم واس چی باید خودمو دوس داشته باشم؟
فک کنم این اشتباه باشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - *VENUS* - 01-09-2021

(01-09-2021، 22:31)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS* شما چطوری ؟ کم پیدا شدی دلمون تنگ شده ...

من خیلی خوبم ^^
دوران عجیبیو پشت سر گذاشتم و الان حالم خیلی بهتره
خودت چطوری حسامَک ؟ ^.^
خوبی خوشی ؟ چه خبرا؟

(01-09-2021، 22:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 22:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتو دوست داشته باش

منو میگی ؟ Telegh_01

آره صحبت کردم ❤️
اره دیگه از یابنده تقاضا میشه پس از میدا کردن اونو به به ادرس من پست کنه
پشت کارت ملی همچین چیزی نوشته مگه نه؟

من که پ.خ هستممممم که
از فضای سمی گ.ا دور شدم

(01-09-2021، 22:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 22:32)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام بابا؟ اعههههه؟
حسام و بی جنبگی؟
آخه سر تگ کردن بم گیر داده بودن واس همین تگت نکردم
معلون درس تاریخ ناشناسو چرا گذاشتی پاکش کن باو
ناراحتمان کردی دابش
میخوام گریه کنم

کیفش به همونه v:

مگه دروغ گفتم؟ گربه های خیابون میبیننت حالشون بهم میخوره قناری خونتون میبنتت گریش میگیره دابش حقیقت همیشه تلخه
36

حساممممم؟ دلبندم؟
من اینجا جنبه ندارم لطف کن بیا پ.خ

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - *VENUS* - 01-09-2021

(01-09-2021، 22:33)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتو دوست داشته باش

منو میگی ؟ Telegh_01

آره صحبت کردم ❤️

فک کنم این اشتباه باشه

به نظر من که خیلی درسته
تا خودتو دوست نداشته باشی، نه انگیزه داری نه چیزیو میتونی دوست داشته باشی
تا واسه خودت ارزش قائل نشی واسه چیزه دیگه ای هم نمیتونی ارزش قائل بشی
البته میگم که نظر منه
هر‌ کی باید بدونه ازش فقط یکی تو دنیا هست و خیلی باارزشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - βάરãɲ - 01-09-2021

عجیبه *.*

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - Emmɑ - 01-09-2021

(01-09-2021، 22:08)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 22:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون گشادیم میشه/:
اخیی نه ک خیلی مظلومی

زهرماربیده چور بیده درد

بی ادب شدیا...
هنو شمشیرمو دارما 4fvf

دوباره بیوفتم دنبالت بزنمت؟
به تو رفتم دگ
منم اون رنگیه رو پیدا کردم*-*همونی که دستشو شکوندی

(01-09-2021، 22:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 22:33)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم این اشتباه باشه

به نظر من که خیلی درسته
تا خودتو دوست نداشته باشی، نه انگیزه داری نه چیزیو میتونی دوست داشته باشی
تا واسه خودت ارزش قائل نشی واسه چیزه دیگه ای هم نمیتونی ارزش قائل بشی
البته میگم که نظر منه
هر‌ کی باید بدونه ازش فقط یکی تو دنیا هست و خیلی باارزشه

زیبا گفتی
راس میگیاااااا
اما خوب واس من صدق نمیکه
یه جمله طلایی دیگه واسم بگو
آخه زیبا نطق میکنی

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - Emmɑ - 01-09-2021

(01-09-2021، 22:11)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 22:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون گشادیم میشه/:
اخیی نه ک خیلی مظلومی

اه لوس
اره من خیلی مظلوممم
باباشدی.-.

(01-09-2021، 22:39)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجیبه *.*

برای منم همینطور^^

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - ραтяιcια - 01-09-2021

(01-09-2021، 22:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 22:11)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه لوس
اره من خیلی مظلوممم
باباشدی.-.

یکم نفس بکششششششششش‌ دیوونهTelegh_01

قصد نداری صندوقت خالی کنی آیا؟ -_-

@Prometheus
وقتی یهو اف میشی دلم میخواد خفه ات کنمممممممم-_-

RE: گفتگو آزاد | نسخه 457 - Prometheus - 01-09-2021

(01-09-2021، 22:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 22:08)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب شدیا...
هنو شمشیرمو دارما 4fvf

دوباره بیوفتم دنبالت بزنمت؟
به تو رفتم دگ
منم اون رنگیه رو پیدا کردم*-*همونی که دستشو شکوندی

جرررر کدوم رنگیه؟ یادم نیست -___-

(01-09-2021، 22:46)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باباشدی.-.

یکم نفس بکششششششششش‌ دیوونهTelegh_01

قصد نداری صندوقت خالی کنی آیا؟ -_-

@Prometheus
وقتی یهو اف میشی دلم میخواد خفه ات کنمممممممم-_-

یا خدا -_-
تقصیر ارمیه