انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

نقل قول: مـــرضیه ... ^_^
عاشختم. .. -_-
خیلی زیــــــآد ♥

Dodgy

نقل قول: بیکارم اقا فرید کی حوصله داره
دستت درد نکنه! پس من خیلی ادم بی کاری ام + خیلی از پدر ها و مادر ها

نقل قول: فرید من چه فایده ای واسه تو دارم؟!

نه خدایی!
ببین تو داداشمی .. خیلی جاها هوامو داری .. میای با هم حرف میزنیم .. دلم که گرفته به تو زنگ میزنم!-_-
درضمن من دنبال سود و منفعت از دوستام نیسم !!!
ولی جدی من چیکار میکنم واست؟!>_<
تارایم؟!
خیلی فایده! همین که راهنماییم کنی. همین که می بینم پشتم هستی هوامو داری. همین که باهات درد و دل کنم . همین که درکم میکنی!!! حالا یه چیزایی هم هست بین خودم و خودمه!
داری خودت رو گول میزنی. من به نظریه بازی ها ایمان دارم.
ببینم اگه من دوست خوبی نباشم تو حاضری باهام دوست باشی؟ حتما میگی نه! خو خود واژه ی دوستی که یه واژه ی بی ارزش هست! اون ویژگی های دوست هست که ارزش داره!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 12-10-2013

(12-10-2013، 19:59)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارایم *^__^*
جشنجم ^__^

مهسایی .. ^_^
عشخم .. ^_^
کوجا بودی؟0_0

بیشوور ^_^

ایش هرکیو دوس دارم بش میگم بیشوور ناراحت نشیا Angel

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 12-10-2013

من درس دارم شرمندۀ خلوت شد منو صدا کنید بای فلا

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 12-10-2013

دلخوری از بغض پری می فهمم ..
ناراحتی غصه داری می فهمم!
دلواپس فردای با من بودنی ، ..
دلگیری از من اما درگیر منــی!
داری دل می زنــی دل می کَنـی تو کَم کَم ...
من بهت حق میدم من حالــتَو می فهمــم!-_-
آهنگِ بیشعــور ...

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

بانو غزال و مهسا خانوم. هرگاه دبیرستانی شدید بیایدSleepy
Big Grin

نقل قول: ووووش ...^_^
یعنی منو میخوای پیاده بکشی این ور اونور .. ؟؟:|

با مترو میریم! تو ترافیک تهران هم نمی مونیم! kaffe2تازه می تونیم دستامون رو بذاریم توی هم و کنار هم توی مترو بشینیم! دیدی مترو دختر و پسرای جووون رو؟!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 12-10-2013

نــــآزی ؟؟ :|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:03)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 19:59)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارایم *^__^*
جشنجم ^__^

مهسایی .. ^_^
عشخم .. ^_^
کوجا بودی؟0_0

بیشوور ^_^

ایش هرکیو دوس دارم بش میگم بیشوور ناراحت نشیا Angel

نه جیجیلم *^__^*
برا چی ناراحت شم کثافت؟؟^__^
یه اس ندیا نگی یه رفیق دارم اسمش مهسائهDodgyBig Grin
تاراتی^__^
به قول صباصی^__^
مدل جدید زدم ^__^

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 12-10-2013

بیشوووورا با منم حرف بزنید > _ <

(12-10-2013، 20:05)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با مترو میریم! تو ترافیک تهران هم نمی مونیم! kaffe2تازه می تونیم دستامون رو بذاریم توی هم و کنار هم توی مترو بشینیم! دیدی مترو دختر و پسرای جووون رو؟!

ما دیگه جوون نیستیم .. !!
تو هنوز فک میکنی جوونی ولی من پیر شدم .. -_-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:05)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بانو غزال و مهسا خانوم. هرگاه دبیرستانی شدید بیایدSleepy
Big Grin

ب من نگو بانوAngry