انجمن های تخصصی  فلش خور
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ (/showthread.php?tid=120995)

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ - First Star - 18-06-2014

سلام آوا ._.

_____

Manam hamin tor

bay

نــــــــه cry girl

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 18-06-2014

(18-06-2014، 9:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیcry girl

میترسم cry girl

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(ـ_ـ*)

برو ج بده خدا پشت و پناهت :| !

تو میتونی ^_^ !

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ - Thyme - 18-06-2014

فــــآطی آزمون نمــونه میــدی ؟!
:|

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ - Mσηѕтєя Gιяℓ - 18-06-2014

خدافس! :/

(18-06-2014، 9:51)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چاره ی دیگه ای همـ دارمـ ؟ :|

(18-06-2014، 9:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 9:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیcry girl

میترسم cry girl

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(ـ_ـ*)

تو میتونی ^_^ !

فقط با من خدافسی کرد ^_^

داره میره cry girl

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ - Thyme - 18-06-2014

(18-06-2014، 9:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 9:51)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چاره ی دیگه ای همـ دارمـ ؟ :|

تیــزهوشانــو چیکــآ کردی ؟!
وآس نمــونه خوندی ؟!

(18-06-2014، 9:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 9:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیcry girl

میترسم cry girl

(ـ_ـ*)

تو میتونی ^_^ !

فقط با من خدافسی کرد ^_^

داره میره cry girl

عــآره خیلیــآ دارن میرن ..!
ما تازه خواستیم نویسنــده شیم ..!
=)

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ - دوست مهربان - 18-06-2014

(18-06-2014، 9:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 9:44)دوست مهربان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهناز عشقم خوفی؟

دلم وات تنگه

ایشاا... همرو بیست میشی مگه نه ؟

راستی پیام خصوصی گزاشتم واست برو ببینWinkWink

سلـــآم عزیزکــم.

مــآ بیشتــر fs10

نه بـآبـآ....کارنـاممو شدم 19/97!!!!!!!!!!!!

فقط 3 درصد!!!!!اه!

تو چطوریــــ؟خوبــی؟

آفرین عزیزم افرین افرین

اشکال نداره بازم افرین
منم خوبم مرسی

منم فاینالمو 99 شدم دختره که از من ضعیف تره 100 شدcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

(18-06-2014، 9:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیcry girl

میترسم cry girl

(ـ_ـ*)

تو میتونی ^_^ !

فقط با من خدافسی کرد ^_^

داره میره cry girl
آخی ^_^

کجـا ؟! :|

_____

آوـا نمونه که چیزی نخوندمـ :|

تیزهوشـن همـ که قهوه ای کردمـ :/

به خودمـ افتخـآر میکنمــ *__*

(18-06-2014، 10:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی ^_^

کجـا ؟! :|

برو بیوگرافیشو بخون -_-

خدافص