RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - Đęąđ.ğïřł - 05-10-2020
@Ξrιc logιc
فکر کردم اون یکی
موضوع چی باشه
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - Ξrιc logιc - 05-10-2020
(05-10-2020، 0:31)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@Ξrιc logιc
فکر کردم اون یکی
موضوع چی باشه
من با اون یکی یبارم چت نکردم...
عشق من تویی فدات شم
نمیدونم لوس نباشه دپم نباشه با اون عکسم بیاد
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - ▪неизвестный▪ - 05-10-2020
(05-10-2020، 0:27)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:24)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:17)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:10)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:10)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واو چطووور
البته هوا خواب داره من خیلی مقاومت کردم نخوابم
با قرص
قرص چرا
بخوابیم نبینیم چه میگذره
همین که زنده ایم تو ایران کافیست.
همین و بس چه دلیلی داره دیگه
باوباو بیچاره رو افسرده تر از الان نکن
والا من دارم سعی میکنم این معنی رو برسونم که تنها نیستیم
خوابیدن به از نخوابیدنه در هر صورت (:
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - ρυяρℓє_ѕку - 05-10-2020
(05-10-2020، 0:30)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:22)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:19)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:12)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:07)▪неизвестный▪. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حاضری زدی با سپاس؟ (:
هروقت میام با سپاس حاضری میزنم (:
میدانم میدانم
باریکلا بت
لایف و پیدا کردی بالاخره؟
یه مدت وسط قله فوجی یاما نشسته بودی
با تکنیک های فوق ماورایه کونگ فو داشتی به معنی زندگی و زیستن فکر میکردی
زیاد جدی نگیر سلطان :^
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - Đęąđ.ğïřł - 05-10-2020
(05-10-2020، 0:33)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:31)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@Ξrιc logιc
فکر کردم اون یکی
موضوع چی باشه
من با اون یکی یبارم چت نکردم...
عشق من تویی فدات شم
نمیدونم لوس نباشه دپم نباشه با اون عکسم بیاد
میدونستم همیشه بهم وفاداری(*:
اینارو ببین ؛
برای نجات یه رابطه دو بار تلاش کنین.
دفعه سوم پتو رو بکشید رو سرتون بخوابید.
خواب از اون رابطه بهتره...
سکوت در اثر بستن دهان نیست
در اثر باز کردن فکر است.
هر چه فکر بازتر، سکوت بیشتر
هر چه فکر بسته تر، دهان بازتر.
صبح
که خانه را ترک میکنم، جوانم
و شب،
پیر به خانه باز میگردم
با اندوهی هزار ساله
چهار دیواری خانهام،
آرام و صبور
پذیرای پیرمردی است که
سحرگاهان
جوان برمیخیزد.
#عباس_کیارستمی
دیگر نگو که سیب طلای قصه ها را
کرم های کوچک کابوس خورده اند
تنها دستت را به من بده...و بیا
#یغما_گلرویی
موضوع رو میگفتی خیلی خوب بود
عاشقانه عارفانه فلسفه
(05-10-2020، 0:36)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:30)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:22)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:19)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:12)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هروقت میام با سپاس حاضری میزنم (:
میدانم میدانم
باریکلا بت
نه این وری نه اون وری
آسمانی شدی بالاخره؟ (:
چیکار میکردی جدی
(05-10-2020، 0:39)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:36)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدانم میدانم
باریکلا بت
نه این وری نه اون وری
آسمانی شدی بالاخره؟ (:
چیکار میکردی جدی
آسمانیمونم کرد ((("
باور کن نمیدونم :|
(05-10-2020، 0:41)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:39)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باریکلا بت
نه این وری نه اون وری
آسمانی شدی بالاخره؟ (:
چیکار میکردی جدی
آسمانیمونم کرد ((("
آسمونیتونم چی کرد؟
استاد چی فو هنوز به تمرین نیاز داره مزاحمش نشین ._.
اذیتت نکنم.. یبار دیگه جدا چیکار میکردی ((:
کارای عادی رو که میکردی درس و اینا؟
(05-10-2020، 0:47)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:41)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه این وری نه اون وری
آسمانی شدی بالاخره؟ (:
چیکار میکردی جدی
آسمانیمونم کرد ((("
آسمونیتونم چی کرد؟
نسبت ب کلمات " عمیق " نباش ننه ._.
داری اذیت میکنی منِ بی زبونُ (("
کارای عادی رو الانم انجام میدیم و ی سوال چرا باید عربی بخونیم ؟ :|
(05-10-2020، 0:51)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-10-2020، 0:47)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه این وری نه اون وری
آسمانی شدی بالاخره؟ (:
چیکار میکردی جدی
آسمانیمونم کرد ((("
آسمونیتونم چی کرد؟
نسبت ب کلمات " عمیق " نباش ننه ._.
داری اذیت میکنی منِ بی زبونُ (("
کارای عادی رو الانم انجام میدیم و ی سوال چرا باید عربی بخونیم ؟ :|
حساسیتمو نمیشه کاریش کرد دیگه ._.
گنا داری ._.
چون توی ایران زندگی میکنیم, جواب منطقی تری پیدا نمیکنم /:
|