انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Wanton - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:05)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راجر واترز چپه و عشق فلسطین
تو شبکه خبر هم خیلی اومده حرف زده تو این سالا
حیف پینک فلوید

آره و عمق توخالی بودن و ناکارآمدی ایده‌های اینا رو تو مواجهه با مسائل ایران می‌تونی ببینی.
درد و بلای دیوید گیلمور بخوره تو اون سرت مرتیکه‌ی نچسب چپول (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

......

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:04)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:01)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقع من به زنده بودنم هم لعنت می فرستادم
چه زجری کشیدم
ساعت ۳ باید بیدار میشدم
امسال سخته
تسلیت
اگه هم اتاقیات پایه باشن اوکیه باز
ما تو اتاق مث خر میخوریم همه کافرن اونجا v:

دستت رو بکش رو سرما
پایه هم باشن من عمرا اعتماد کنم بهشون
البته یه برنامه دارم :>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

We'll all be dead if this shit don't change برای واقعی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:07)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:04)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستت رو بکش رو سرما

وات
ینی تو اتاق جلوشون نمیتونی چیزی بخوری؟ :|

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:07)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستت رو بکش رو سرما
اگه در این حد بی اعتمادی چرا هم اتاق شدی باهاشون خب
بگو عذر شرعی دارم ( نه تو میدونی ینی چی نه اونا میدونن ینی چی ولی کسی کارت نداره هر چی بخوری )

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستت رو بکش رو سرما

وات

ماه رمضون رو میگم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mutemit - 17-01-2026

آهنگ بیم رو، یاس سال ۱۴۰۱ داده بیرون. اگر ماشین زمان هم می‌داشت، بازم نمیتونست انقد دقیق شرایط فعلی امروز جامعه رو تو یک آهنگ توصیف کنه.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:10)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات

ماه رمضون رو میگم

خب منم همونو میگم دیگه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - THEDARKNESS - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:11)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اینجا یک تفاوتی وجود داره.
کیس های بیمارستان توان بخشی خوب نمیشن فقط وضعیتشون ثابت میشه و تقریبا تا آخر عمرشون باید تحت نظر باشن.
+
آره صفحه های کتابت جون میگیرن و جلوی چشمت رژه میرن خیلی خوبه
دائما باید نسخه هاشونو مصرف کنن که اکثراً فکر میکنن خوب شدن قطع میکنن دوباره بستری میشن

کتاب بخشD رو بخون دیگه شیا تو بهش خوابت نبرهD:

دقیقا+++