انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 11-09-2013

نقل قول: اواتارم خوبه؟ ://

خیلی ها اینو گذاشتن . خوب نی

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Armina - 11-09-2013

(11-09-2013، 11:06)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اصن فهمیدی گ.آ ب نسخه 46 رسید؟؟Dodgy
جـدنی اینم نفهمیدم .. ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126

(11-09-2013، 11:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاکSleepy
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - **MOHAMMAD** - 11-09-2013

علیک خواهر..
خوش اومدی

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - mfire44 - 11-09-2013

(11-09-2013، 11:07)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مگــه آلبـوم جـدید داده ؟ o__O

البوم اکسیژن دیگه! شهریور اومد.
حالا خوبه خودم بهش گفتمBig Grin
مرداد اومد داداشSleepy

(11-09-2013، 11:05)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:03)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:02)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینا یادمه تو هم از بابک جهان بخش خوشت میومد. این البوم جدیدش رو گوش دادی؟! فقط دو تاش قشنگه. بقیش خیلی کار های ضعیفیه.
مگــه آلبـوم جـدید داده ؟ o__O

اُکسیژن دیگه

(11-09-2013، 11:02)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من لفتم بايcrying

بای
تول خدااااااااا...ببخشيدcrying
تو که کاری نکردی داری عذر خواهی میکنی
من با تو مشکلی ندارم آبجیSleepy
پس حتمن مشکلت منم؟

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 11-09-2013

نقل قول: حالا خوبه خودم بهش گفتم●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126
مرداد اومد داداش●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126

هان!؟ اقا من تیزر ابومش رو دیده بودم پیش از این که از تو بپرسم. می دونستم داده ولی نمی دونستم کی بیرون میادBig Grin
مرداد!؟ مرداد و شهریور فرقی نداره کهTongue

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - خانومي - 11-09-2013

(11-09-2013، 11:07)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مگــه آلبـوم جـدید داده ؟ o__O

البوم اکسیژن دیگه! شهریور اومد.
حالا خوبه خودم بهش گفتمBig Grin
مرداد اومد داداشSleepy

(11-09-2013، 11:05)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:03)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:02)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینا یادمه تو هم از بابک جهان بخش خوشت میومد. این البوم جدیدش رو گوش دادی؟! فقط دو تاش قشنگه. بقیش خیلی کار های ضعیفیه.
مگــه آلبـوم جـدید داده ؟ o__O

اُکسیژن دیگه

(11-09-2013، 11:02)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من لفتم بايcrying

بای
تول خدااااااااا...ببخشيدcrying
تو که کاری نکردی داری عذر خواهی میکنی
من با تو مشکلی ندارم آبجیSleepy
آخ جونp332

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - **MOHAMMAD** - 11-09-2013

(11-09-2013، 11:08)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:06)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اصن فهمیدی گ.آ ب نسخه 46 رسید؟؟Dodgy
جـدنی اینم نفهمیدم .. ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126

(11-09-2013، 11:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاکSleepy
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126

تو میشه لیسته چیزایی ک میدونیو بگی؟

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Apathetic - 11-09-2013

سلـــآم :|

ســـــــــــــــــلــــــــــــــــآم :|

صدآ میـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآد ؟

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mason - 11-09-2013

اَه اون اواتار مد نظرمو نمیذاره :|
تف Angel

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - pegah-p - 11-09-2013

عمه بتول وارد میشود25r30
سلام25r30
از این به بعد پگول میشود عمه بتول25r30