انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ (/showthread.php?tid=293278)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 30-01-2021

(30-01-2021، 21:27)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 21:26)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کافیه یک نفر دیگه
فقد یک نفر دیگه واسه سپاس تگ کنه همه رو
بنش میکنم._.(وی به دلیل دارا بودن بودن ابزار مدیریت کاربران را تهدید میکند54fvf)

اوک همین الان همون کارو می انجامم

:/

(30-01-2021، 21:27)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 21:26)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کافیه یک نفر دیگه
فقد یک نفر دیگه واسه سپاس تگ کنه همه رو
بنش میکنم._.(وی به دلیل دارا بودن بودن ابزار مدیریت کاربران را تهدید میکند54fvf)

۱۲ اطلاعیه همش تگ///:
قضیه چی بود//:
هیچی یکی این بازیه کثیفو شروع کرد بقیم اون کارو انجام دادن:|
لامصبا واسه سپاس با روح و روان یک آدم خسته بازی نکنید(:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 30-01-2021

(30-01-2021، 21:22)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 21:09)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش...
ای بابا هعی من میخوام باهات هم صحبت شم نمیشه (:
میشه بگی کی دقیقا وقت داری؟
:)
سر کلاس بودم
نمیدونم معلوم نیس
اوه...
خب هر وقت،وقت کردی پ.خ بفرست یا تگم کن (:
منتظرتما!!
سیاهم شدی بیشتر مشتاق مصاحبه باهاتم :")

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - امیر‌حسین - 30-01-2021

(30-01-2021، 21:24)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 21:13)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ" چخبر نویسنده محترمه؟

هعی سلامتی 
شما چ خبر 

سلومتی
بی خبر
خستگی و کارو بار...

ی کادو خوب و عششق به خودم دیروز کادو دادم^___^

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 30-01-2021

(30-01-2021، 21:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"

عع ؛ تو هم نویسنده شدی ؟
: )))

مثه اینکه شدم :/

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Faust - 30-01-2021

(30-01-2021، 21:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا رها رو پس نگیریم عاروم نمیگیگیریم
@Faust

به به
از کی پس نگیری :v

(30-01-2021، 21:09)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 21:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوادگی رفتیم
خوب بود خوش گذشت بعد از مدتی قرنطینه بودن
هر روز میرفتیم پیاده روی کوه و جنگل :>

ببینم که اون بچه جوجو شیطونی نکرد ک؟ Telegh_43میدونی ک؟
غیرت فلان بسار اعصاب خط خطی داستان Bd6

خیرررر
گفت بدون اجازه‌ی داداشت حتی یواشکی بوستم نمیکنم :> باور کن

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _sehun_ - 30-01-2021

(30-01-2021، 21:27)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 21:21)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا با من مخالفت کردن؟ p336

چون به مدت 5 مااااه فعال نبودی
اگه بودی الان باید مدیر میشدی...

(30-01-2021، 21:21)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد دیگ باید فعالیت کنمممم crying

فعالیت مداوم

دوباره فعالیت کنم نویسنده میشم؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - شـــقآیــق - 30-01-2021

دیوانه ها/:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Emmɑ - 30-01-2021

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/ddddddvvvvv.png
ژووووووون

(30-01-2021، 21:29)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوانه ها/:
از دیوانگی خودتونه

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _sehun_ - 30-01-2021

(30-01-2021، 21:27)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 21:25)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَد گیرل/:

کاربر حرفه ای خیلی بهت میادددD:

بین /انا رنگم آبیه بعد چن تا نقطه تو بیوی آواتارمه بعد عکس آواتارم
اصن غیر قابل وصف شاعرانس

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Mohlek - 30-01-2021

(30-01-2021، 21:29)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 21:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"

عع ؛ تو هم نویسنده شدی ؟
: )))

مثه اینکه شدم :/

عفرین ؛.شیرینی ای چیزی...
والا ؛