انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=120664)

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ - Magical Girl - 17-06-2014

(17-06-2014، 7:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـارآ خودت این بازی رو برو . هر مرحلـه عکس بگـیر وسـایلو مشخص کن . این فقط روشون بزنه . Sleepy

اونوخ بازی بش نمیچسبه ._.

سلام رضا ..

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ - Av!Sh@ 1D - 17-06-2014

(17-06-2014، 7:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 7:50)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 7:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 7:45)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 7:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدره عوضی >___<
دیدی چجوری یهو در اومد؟ >_<
خواسم یکی بخوابونم در گوشش بگم ب خوبی نیومده .. مگه از جونم سیر شدم بیام اینجا تورو دوباره زنده کنم؟! این تشکرته؟ >____<

دلم چ پره :|

مــــــن هنــــو رو مرحـــــله یکش گیــــــــرم |:
چ غلـــــــطی کنم اون مرحــــــــــله رد شـــــــهـــــــ؟! |:

تا اونجایی ک یاپمه با عکس و کلید برق و ی نامه هس رو مبل ک هی عوض میشه انقد ور بری تا بری مرخله بعد !
کـــلید بـــــرق کجــــآســـ؟! |:

رو سر من :|
رو دیوازه دیه >_<
سمت چپ >_<
یکم بگردی چیزیت نمیشه :|

د پـــــدرم دراومـــــد نیستشـــــــ|:

چخـــــد یکـــــــش آسون بـــــــود |:

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ - saeedrajabzade - 17-06-2014

(17-06-2014، 7:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـارآ خودت این بازی رو برو . هر مرحلـه عکس بگـیر وسـایلو مشخص کن . این فقط روشون بزنه . Sleepy
اسم بازی شیه؟؟؟
لینک پیلیز

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ - ( lιεβ ) - 17-06-2014

تـو اخـلاق نیکـی رو دآرذی >ـ< .. !
نکبـت .. !
مرحـله اول رو عـس و نـآمه روی صندلی همش کلیک کن ... !
از بالا یه ششس .. !
از اونجا خون ریخت ادامه بده بعد روحه میاد نامه رو میندازه .. !
همش رو نامه کلیک کن برو مرحله بعد -ـ- ..!

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ - Magical Girl - 17-06-2014

(17-06-2014، 7:53)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 7:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 7:50)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 7:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 7:45)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا اونجایی ک یاپمه با عکس و کلید برق و ی نامه هس رو مبل ک هی عوض میشه انقد ور بری تا بری مرخله بعد !

رو دیوازه دیه >_<
سمت چپ >_<

رفتی حموم و دسشویی؟ ._.

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ - Av!Sh@ 1D - 17-06-2014

(17-06-2014، 7:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 7:53)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو دیوازه دیه >_<
سمت چپ >_<

رفتی حموم و دسشویی؟ ._.
اوهوم |:

کپ کــــردم بآلآخره مـــــــرحلش عـــــوض شد .-.

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ - !~IмДи~! - 17-06-2014

رو دیوازه دیه >_<
سمت چپ >_<

روبرو . سمت چپ یه در داره دیدی ؟

کنارش یه گِردی کوچیک داره . کلیدش مثه کلیدای ایران بزرگ نیست . از اون قدیمیـآس .

قده یه نقتص . . . سمت راسته درِِ .

اصن مرحله هارو قاطی کردم 0ـ0 .. !
باس یه بار دیگه برم دیدن روح \: .. !
اون مرحلش اتاق کاربود .. !
یه طناب بود بعد هیچی روش نبود .. !
چراغ و خاموشکردم روح اومد کلید داد .. !
بعد یه ذره ادامه دادم رف \: .. !
از اونجا نتونستم ـ-ـ!

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ - !~IмДи~! - 17-06-2014

(17-06-2014، 7:54)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم بازی شیه؟؟؟
لینک پیلیز

فکـ کنم خانه ی متروکـ,2 بود . . .

سعـید خـان !؟..
بیا .. !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=569