انجمن های تخصصی  فلش خور
♫♫ خانه "رپ" فلشخور ♫♫ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: ♫♫ خانه "رپ" فلشخور ♫♫ (/showthread.php?tid=161539)

RE: ♪♪♪♫♫♫ خانه"رپ"فلشخور ♫♫♫♪♪♪ دموآلبوم جدیدبهرام ص117 - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 21-08-2015

(20-08-2015، 21:52)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و بلاخره
فردی پیدا شد که جنسش از تتلو هم بهتر باشه 25r30
ی زمانی جز طرفداراش بودم ولی از وقتی که وارد خاله زنک بازی شد از بدم اومد...
 واقعا دیو بود ولی الان در حد تتلو داری میرینه به خودش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♫♫ خانه "رپ" فلشخور ♫♫ 128

یکی واسه من توضیح بده چی شد:||||||||||||||||||||||||||||

RE: ♪♪♪♫♫♫ خانه"رپ"فلشخور ♫♫♫♪♪♪ دموآلبوم جدیدبهرام ص117 - saeedrajabzade - 21-08-2015

(21-08-2015، 22:33)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:52)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و بلاخره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوع درباره درگیری بهمن دیو و دیس بازی با پایدار و ملتفته...
الان اومده ادعا کرده خدافظی عرفان و کتک خوردن جی دال!!! و دیر اومدن مجاز و کم کار شدن ملتفت بخاطر دیسای اون بوده!!!!!! @___@
بعدم تلویحا عرفان و هیچکسو با تتلو مقایسه کرده!

RE: ♪♪♪♫♫♫ خانه"رپ"فلشخور ♫♫♫♪♪♪ دموآلبوم جدیدبهرام ص117 - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 21-08-2015

(21-08-2015، 22:43)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 22:33)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و بلاخره

موضوع درباره درگیری بهمن دیو و دیس بازی با پایدار و ملتفته...
الان اومده ادعا کرده خدافظی عرفان و کتک خوردن جی دال!!! و دیر اومدن مجاز و کم کار شدن ملتفت بخاطر دیسای اون بوده!!!!!! @___@
بعدم تلویحا عرفان و هیچکسو با تتلو مقایسه کرده!

هههه
بسی خنده شد^_^
دیروز برقامون قط شده بود فک کنم اینم به خاطر دیوِ
اگه پیج اینستا داره و مثه پیج تتل خنده داره آدرسشو بده:|

RE: ♪♪♪♫♫♫ خانه"رپ"فلشخور ♫♫♫♪♪♪ دموآلبوم جدیدبهرام ص117 - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 22-08-2015

:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

افق دقیقا کدوم وریه.___.

RE: ♪♪♪♫♫♫ خانه"رپ"فلشخور ♫♫♫♪♪♪ دموآلبوم جدیدبهرام ص117 - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 24-08-2015

تفسیر آلبوم گربه از علی سورنا

RE: ♪♪♪♫♫♫ خانه"رپ"فلشخور ♫♫♫♪♪♪ دموآلبوم جدیدبهرام ص117 - reza_1993 - 26-08-2015

آهنگ جدید شایع و حصین به نام : "زبر"
دانلود

RE: ♪♪♪♫♫♫ خانه"رپ"فلشخور ♫♫♫♪♪♪ دموآلبوم جدیدبهرام ص117 - saeedrajabzade - 27-08-2015

(26-08-2015، 20:18)reza_1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ جدید شایع و حصین به نام :  "زبر"
دانلود

واووووووووووو...
چ کردن... 
حصین برگشته...
شایع ترکوند...
عجب استایل شاخی داشت .-.

لب و دهن،فقط لب و دهن:183::183::183:

RE: ♪♪♪♫♫♫ خانه"رپ"فلشخور ♫♫♫♪♪♪ دموآلبوم جدیدبهرام ص117 - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 27-08-2015

بُرو بریم(:
نابِ ناب(:
لیتو&سیجل&نسیم
داغ داغ آوردم واستون(: به بوس بدین به خاله^_^

خاک

RE: ♪♪♪♫♫♫ خانه"رپ"فلشخور ♫♫♫♪♪♪ دموآلبوم جدیدبهرام ص117 - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 28-08-2015

تکستِ خاک

RE: ♪♪♪♫♫♫ خانه"رپ"فلشخور ♫♫♫♪♪♪ دموآلبوم جدیدبهرام ص117 - eNorto - 01-09-2015

دُکی 13 |: مافیا که میگن اینه |: