انجمن های تخصصی  فلش خور
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] (/showthread.php?tid=176965)

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - ըoφsիīkα - 23-09-2014

(23-09-2014، 13:58)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 13:55)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 13:53)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا نیکی کی محرومیتش تموم میشه آجی؟!

تمومـ بشه همـ نیکی دیگـه نمیـاد ...

... |:
چرا؟cry girl

نمــیخواد بیــاد دیگـــه ..|:

دیشـبمــ اومــده بود خدافـظــی ... پریــدن بهــش ...

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - Mïņ̃†êR - 23-09-2014

(23-09-2014، 13:58)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 13:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مــرسی واقعــا |: 

تو بـن کردی ؟؟ 

دیدی میگمــ زود بـن میکنی .ــ.
اولا که من بن نکردم دوما که رضاروبن کردم سوما که قوانین صفه اول چتروم هست زحمت بدید بخونید ما نه بیشتر اون نه کمتر عمل میکنیم

دومـاه زیـاد نیســت ؟؟ |:

اگـه کس دیگـه همـ بود همینقــد محـرومیــتش طول میکـشــید ؟؟ |:
نبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــودی ببینــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیچی نوشته بود داغون اول 4ماه بود ما وساطت کردیم

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - CTG - 23-09-2014

(23-09-2014، 13:58)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدرسه ها واسترس نت نیومن همرو دیوونه کردهbathtime
هعی شیوا -_-
خوش به حالت که دانشگاهی ._.

(23-09-2014، 13:59)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس دعوا کـردن..!

خُ |:

خدافظ
سلام :|

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - _PαяαиÐ_ - 23-09-2014

خدایی الان که دارم میبینم خیلی عذر میخوام اما تقصیر نیکی بوده

خوبه آدم حقو به حق دار بده همیشه!

رضا هی میخواسته کوتا بیاد اما نیکی هی شرو کرده دوباره-_-

هرچند رضا خودشم همیشه دنبال دعواس!

حالا شیوا محرومیتشون کی تموم میشه؟..

با نیکی کار دارم |:

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - ρѕуcнσραтн - 23-09-2014

cry girl
cry girl
cry girl
cry girl

(23-09-2014، 14:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 13:58)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 13:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مــرسی واقعــا |: 

تو بـن کردی ؟؟ 

دیدی میگمــ زود بـن میکنی .ــ.
اولا که من بن نکردم دوما که رضاروبن کردم سوما که قوانین صفه اول چتروم هست زحمت بدید بخونید ما نه بیشتر اون نه کمتر عمل میکنیم

دومـاه زیـاد نیســت ؟؟ |:

اگـه کس دیگـه همـ بود همینقــد محـرومیــتش طول میکـشــید ؟؟ |:
نبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــودی ببینــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیچی نوشته بود داغون اول 4ماه بود ما وساطت کردیم

آهــان ...

هــعــی .... ..*

ک اینطــور ...

اونمــ چون نمیخواســت بیــاد دیگــه اینجوری کــرد ...

مـــرســی .ــ.

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - _PαяαиÐ_ - 23-09-2014

سلام سینا ^_^

خوبی ._. ؟!

|:

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - Mïņ̃†êR - 23-09-2014

نقل قول: هعی شیوا -_-
خوش به حالت که دانشگاهی ._.
اوهوم تازه سره کلاسا وای فایم میگیره25r30

اتفــاقا منمــ خوندمــ |:

ولی رضـا هی جواب داد |: