انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 (/showthread.php?tid=263107)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - Mohamad#Farahani - 17-11-2016

چه بحثه شیرینی
مدرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - ❤good girl❤ - 17-11-2016

زهرا دوست مریم گلی Big Grin

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - ѕтяong - 17-11-2016

گلم ی کتااب بوود ک خووب بود مشکل اینه ک ی کتاااب نیس....

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - seekthelife - 17-11-2016

(17-11-2016، 19:35)Mohamad#Farahani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 19:33)seekthelife نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 19:31)Mohamad#Farahani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 19:26)seekthelife نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 19:24)Mohamad#Farahani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ن پ  جدیدا دخترا هم اسمه محمد میذارن

خوشحالی دخترخودتومعرفی میکنی؟
فضولی نکن بچه Sleepy

حیف که نمیخوام الکی محروم شم وگرنه میگفتم بچه چیه بعدشم عمویی این روشامنسوخ شده اسمه دختربذاری بعدمخ بزنی خخخخ
تو چ قرنی زندگی میکنی ک فک میکنی دارم از این روش استفاده میکنم؟
عقل کل بخوام همچین کاری کنم ب نظرت فقط اواتارمو عوض میکنم؟؟؟ Big Grin 

دوست عزیزنمیتونی اسمتوعوض کنی هههه

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - Mohamad#Farahani - 17-11-2016

(17-11-2016، 20:01)seekthelife نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 19:35)Mohamad#Farahani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 19:33)seekthelife نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 19:31)Mohamad#Farahani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 19:26)seekthelife نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالی دخترخودتومعرفی میکنی؟
فضولی نکن بچه Sleepy

حیف که نمیخوام الکی محروم شم وگرنه میگفتم بچه چیه بعدشم عمویی این روشامنسوخ شده اسمه دختربذاری بعدمخ بزنی خخخخ

زکی خیال باطل ههه  Sleepy
یه نام کاربری جدید ک میتونم درس کنم 
اواتارم اسمه رفیق فابریکمه به خاطره اون گذاشتم نه خودم  
ذهنتو مشغول نکن دوسته من 
خیلی ابتدایی فک میکنی Sleepy

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - seekthelife - 17-11-2016

(17-11-2016، 20:05)Mohamad#Farahani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 20:01)seekthelife نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فضولی نکن بچه Sleepy

زکی خیال باطل ههه  Sleepy
یه نام کاربری جدید ک میتونم درس کنم 
اواتارم اسمه رفیق فابریکمه به خاطره اون گذاشتم نه خودم  
ذهنتو مشغول نکن دوسته من 
خیلی ابتدایی فک میکنی Sleepy

ارزش نداره که ذهنمومشغولش کنم اوکی؟ بعدشم هرکاری میخوای بکن باوانسان مدرنیته

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 17-11-2016

سلام مجدد
بچه هایه سوال ذهنمومشغولیده
چراتامن آفلاین میشم حس پیام دادنتون گل میکنه؟؟؟
افطاری کجاست؟؟

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - ~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° - 17-11-2016

درد و افطاری Confused Confused

چون تو باعث متروک شدن اینجا میشی Big Grin Big Grin Big Grin

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 17-11-2016

دردتوجیگرچیزم Wink
به اصلاسعادت نصیبتون میشه وقتی پیام میدم

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - ~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° - 17-11-2016

درد تو جیگرررر چیزیت
خخخخ
بله چه سعادتی اینکه اینجا رو تبدیل به قبرستون ارواح میکنی Big Grin Big Grin