انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 01-03-2026

(01-03-2026، 12:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا یه کارتونی بودش توش یه پسر بچه کارتای مختلف داشت بعد هر کارتی یه قدرت مختلف داشت یه موجود جادویی بود مثلا اژدهای چشم آبی بود یا هیولای سبز بود بعد میرفت با بقیه مسابقه کارتی میداد شکستشون میداد یه یارو پولداره ای هم بود کارتای خفن داشت

اسمش چی بود؟

Yu-Gi-Oh گمونم منظورته

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - سهَ‌ند - 01-03-2026

(01-03-2026، 13:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 12:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا یه کارتونی بودش توش یه پسر بچه کارتای مختلف داشت بعد هر کارتی یه قدرت مختلف داشت یه موجود جادویی بود مثلا اژدهای چشم آبی بود یا هیولای سبز بود بعد میرفت با بقیه مسابقه کارتی میداد شکستشون میداد یه یارو پولداره ای هم بود کارتای خفن داشت

اسمش چی بود؟

Yu-Gi-Oh گمونم منظورته

ارههههه همینه
مرسی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 01-03-2026

(01-03-2026، 12:47)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 12:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن من الان ناراحت شدم ._.

امروز همه ناراحتیم.

عمیقا...

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 01-03-2026

(01-03-2026، 13:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 13:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Yu-Gi-Oh گمونم منظورته

ارههههه همینه
مرسی

خوش‌سلیقه‌ای دیگه چی کارت کنیم.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - _ƇRAƵƳ_ - 01-03-2026

♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
[/quote' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 11:04)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه خوب باشی[:♡

مرسی .. تو هم D: خب چخبر از سمتت
چیکارا می کنی
موندی خونه؟
قربونت
اینجا که خیلی سروصدا هست
البته بیشتر صدای اونایی هست که می فرستن
ولی خب زدن چندتا
فعلا که اره خونمD:::
دانشگاه تعطیل
خودت چیکارا می کنی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 01-03-2026

خوابیدم،بیدار شدم و حتی هنوز هم در شوکم(((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 01-03-2026

اسمش چی بود؟

روحیه ایرانی در جنگ  6 Big Grin

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 01-03-2026

(01-03-2026، 12:26)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وصل شدم تلگرام و دیدم همه وصل بودنننن

مارو هم وصل کن)‌:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Wanton - 01-03-2026

من وصل بودم تا همین یک ساعت پیش :ngh:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 01-03-2026

اسمش چی بود؟

دیجیمون؟