انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 (/showthread.php?tid=186323)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - First Star - 24-10-2014

(24-10-2014، 20:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 20:49)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 20:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 20:46)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  (:
 سلام دادا..

تبریک(:

فدای تو

خیلی گلی اهورا جان

ایشالله شیرینی مدیریتت و بخوریم  ((=
لطف داری!
 خدا از دهنت بشنوه:v
بخشت عالیه!

نورا اون تیکه جنتیش از همه باحال تر بود:ag54:

i love u jenati :v

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - Ƒαкє ѕмιƖє - 24-10-2014

(24-10-2014، 20:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کردی:|

| چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 129 |

بچه ها کی شب تنهاس من بیامـ پیشش ؟ (_ _*)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 24-10-2014

(24-10-2014، 20:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 20:51)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان جدی میگی؟؟؟

قبلا اینجوری نبودی ها  Wink:

بد Undecided

هع :|||

تُ هم قبلن اینجوری نبودی حسن خودتیی ؟ :||||

شوخی کردمـ ._.

▬

BARDIN، First Star، خخخخ، سرباز خدا، ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ، ♥F.Sh.N*g!Rl♥، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ*

بین این همه صورتی .. من گُمم  آه خدای من :|||||

آره خودمم  .__.

اسممو عوض کردم هیشکی نمیشناسه منو  (:

(24-10-2014، 20:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 20:49)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 20:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 20:46)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  (:
 سلام دادا..

تبریک(:

فدای تو

خیلی گلی اهورا جان

ایشالله شیرینی مدیریتت و بخوریم  ((=
لطف داری!
 خدا از دهنت بشنوه:v
بخشت عالیه!

نورا اون تیکه جنتیش از همه باحال تر بود:ag54:

قبلا هم تو مذهبی نویسنده بودم پرنده پر نمیزنه توش  Big GrinShy

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 24-10-2014

(24-10-2014، 20:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی امشب تنهایی من بیامـ خونتون ؟ -____-
پارتی داریم میای ؟! ^_^

(24-10-2014، 20:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:89:..!
کله میخارون ؟ :/

بیشور -__- !!

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - Ƒαкє ѕмιƖє - 24-10-2014

(24-10-2014، 20:57)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه زمان قدیم کمد هم بوده ؟! ._.

مگه اصن وان دی هم بوده ؟! ._.

دروغگو تو اون یکی تی شرت رو میگی ک روش عکس خرزو بود cry girl

اون خز شده میفهمییی خزز :p325: >_<

هه .. ههه .. ههههه .. هههههههههخخخخخخخخخخخخ DDDDDDDDDDDDDDDDDDD=

خرزوووووووووووووووووووو ؟

همون مو سیبیل چیز ؟ آره دیگه آره ؟ DDDDDDDDDDDDD=

| Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin |

اِهمـ :|

ولی من برات خریدمـ ._.

(24-10-2014، 20:58)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارتی داریم میای ؟! ^_^

پارتی ؟ .___.

پارتییی ؟ .____.

هومممـ نمیدونم .. ._.

(..) لباس چی بپوشمـ ؟

(24-10-2014، 20:58)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خودمم  .__.

احمق من میشناسمت :|||||||||||||||

خوبِ اسمت جِلو روی خودمـ عوض شُد :||||

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - First Star - 24-10-2014

نورا یعنی نوشتن درسا ساعت 9 شب (=

(24-10-2014، 20:53)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سه مهر نو تختم راه نرفتم

خدارو شکر زنده ای

رضا میگن سپاه بدر داره نیرو میگیره ضد داعش خبر داری

میخوام برم ثبت نام |:

(24-10-2014، 20:58)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 20:58)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خودمم  .__.

احمق من میشناسمت :|||||||||||||||

خوبِ اسمت جِلو روی خودمـ عوض شُد :||||

عه یادته  :4chs:

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 24-10-2014

(24-10-2014، 20:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه .. ههه .. ههههه .. هههههههههخخخخخخخخخخخخ DDDDDDDDDDDDDDDDDDD=

خرزوووووووووووووووووووو ؟

همون مو سیبیل چیز ؟ آره دیگه آره ؟ DDDDDDDDDDDDD=

| Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin |

اِهمـ :|

ولی من برات خریدمـ ._.

پارتی ؟ .___.

پارتییی ؟ .____.

هومممـ نمیدونم .. ._.

(..) لباس چی بپوشمـ ؟
آی دهنت سرویس باز یادم افتـــاد Big Grin

وای خدا vvvvv:

Big Grin

پــوکیدمــ :v

پارتی ^.^*

اونی ک من واست خریدم اونو بپوش ._. !

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - hanie directioner - 24-10-2014

من امشب تنهام ینی هر شب تنهام هرکی هر وخت خواست بیاد
قدمش روی چشام
فقط با پاشنه نیاید که چشم کور نشه

(24-10-2014، 21:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا یعنی نوشتن درسا ساعت 9 شب (=

خوبه که من همیشه 5 صبح پا میشدم مینوشتم تو باز جای تحسین داری Tongue